Obavijesti

Show

Komentari 124

Najkontroverzniji natjecatelji će biti u 'Zadruzi': Stižu i Hrvatice

Najkontroverzniji natjecatelji će biti u 'Zadruzi': Stižu i Hrvatice
8

Na jednome mjestu nalaze se bivši kriminalci, glazbene zvijezde, starlete i sportaši te je s njima Mitrović dobio savršenu reality formulu jer, sudeći po statistikama, u Srbiji ne postoji program gledaniji od 'Zadruge'

VIDEO

Kontroverzni reality show “Zadruga” osvojio je domaće, ali i strano tržište. Seks, skandali, tučnjave i svađe postali su dio svakodnevice, a milijuni gledatelja od 0 do 24 sata prate svaki korak omiljenih zadrugara. No krenimo redom. Mjesto radnje su Šimanovci, naselje u općini Pećinci, udaljeno pola sata vožnje od Beograda.

Starlet Stanija Dobrojevic in quarantine because of the virus corona.Starleta Stanija Dobrojevic u samoizolaciji (karantin) zbog korona virusa.

Program okuplja pedesetak natjecatelja iz javnog života koji su smješteni u novosagrađenom gradu. Riječ je o inačici srpske Venecije u koju je uloženo više od 280 milijuna kuna. Mozak cijeloga projekta je Željko Mitrović (53), vlasnik i producent Pink Televizije, koji je na imanje doveo skupocjene umjetnine, brodove, glisere, čak i robote, ali i ono najvažnije, najluđe i najkontroverznije reality igrače.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

iva 02:02

Na jednome mjestu nalaze se bivši kriminalci, glazbene zvijezde, prostitutke, starlete i sportaši te je s njima Mitrović dobio savršenu reality formulu jer, sudeći po statistikama, u Srbiji ne postoji program gledaniji od “Zadruge”. Početkom rujna kreće četvrta sezona. “Šuška” se da će se vratiti najjači reality igrači u povijesti balkanskih realityja. Popis s imenima natjecatelja stroga je tajna, iako već mjesecima na društvenim mrežama kruže lažni popisi budućih zadrugara. Zasad je potvrđeno nekoliko njih koji su potpisali ugovor s produkcijskom kućom.

Pred kamere će ponovno stati kontroverzna obitelj Vasić, Rada (60) i blizanci, ili bliznaci, kako vam draže, Mika i Giba. Mama Vasić nam je prije ulaska otkrila i kako od nje možemo očekivati seks.

Zadruga 3: Obiteljsko nasilje, tučnjave i silikonske ljubavnice
Zadruga 3: Obiteljsko nasilje, tučnjave i silikonske ljubavnice

- Normalno da čovjek ima seks. Pogotovo mladi ljudi, zašto ne dok još možeš. Ja još fala Bogu mogu. I ja ću tamo nešto da nađem, ako ima nešto za mene - komentira Rada kroz smijeh. U reality ulazi i obitelj Kulić. Riječ je o mami Mariji i kćeri Miljani koje su poznate kao jedne od najplaćenijih natjecateljica u realityju. Šuška se kako u “Zadrugu” ulaze za vrtoglavih tri milijuna kuna. U četvrtu sezonu ulaze i dvije Hrvatice, anonimna djevojka iz Generalskog Stola Daniela Mesić i dobro nam poznata starleta Ava Karabatić (32).

- Već sam bila u četiri realityja i iza sebe imam jednu pobjedu. Nemam taktiku, a prije ulaska u bilo koji projekt imam posebne zahtjeve. Frizura, šminka, ali i posebni režim prehrane. Takve želje mogu imati samo jaki igrači - priznala nam je Ava.

Kontaktirali smo i tajnovitu Danielu, koja nam je otkrila kako se u show prijavila kako bi promovirala svoj kozmetički salon.

- Naravno, imam tremu, ali mislim da ću se s vremenom opustiti - rekla nam je Daniela.

Zanimalo nas je i je li moguće da joj neki muškarac osvoji srce u realityju.

- Nemam dečka i to ne mislim mijenjati - kaže.

Društvo će joj praviti i Ivana Marinković te Nataša Radan. Inače, Nataša je u prethodnoj sezoni zaintrigirala javnost nakon što je priznala kako je u bila u vezi s tada oženjenim srpskim pjevačem, a bez srama se i seksala ispred kamera. Na što su sve budući zadrugari spremni, gledatelji će imati priliku gledati za manje od mjesec dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu