Show

Komentari 47

Našalila se na vlastiti račun: 'Nisam debela, već neispavana'

Našalila se na vlastiti račun: 'Nisam debela, već neispavana'

Za svaki sat spavanja izgubite 50 grama. Pa vam ja fino kažem da nisam debela nego nenaspavana, napisala je Gabrijela Crnjac koja je ujedno i najteža kandidatkinja 'Života na vagi'. U međuvremenu je izgubila 100 kilograma

Gabrijela Crnjac (27), sudionica prve sezone reality showa 'Život na vagi' i dalje ne odustaje od svojeg cilja - željene težine od 70 kilograma. Naporno vježbanje ne predstavlja joj problem, a na društvenim mrežama često se pohvali slikom iz teretane.

- Skidaj guzičetinu - napisala je Gabrijela u opisu fotografije. 

Gabrijela se često šali na vlastiti račun kad su kilogrami u pitanju pa je tako s obožavateljima na Instagramu podijelila zabavnu činjenicu. 

- Za svaki sat spavanja izgubite 50 grama. Pa vam ja fino kažem da nisam debela nego nenaspavana - napisala je simpatična Brođanka. Gabrijela je bila najteža djevojka koja se natjecala u showu u koji je ušla sa čak 210 kilograma. U međuvremenu izgubila je 100 kilograma te se prisjetila kako je izgledala prije tri godine kad se prijavila u show. 

Čovjek zavoli vježbanje jer mijenja njegovo tijelo u smjeru u kojem on to želi. Bila sam i ostala ustrajna u svom cilju. Hoću doći do 70 kila - rekla je Gabi. Najviše je htjela smršavjeti zbog oca, koji ima problema s tlakom i ljutio se zbog njezinih kilograma. Danas se ponosi jer je u tome uspjela.

 

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Najčitaniji članci