Obavijesti

Show

Komentari 38

Ničeg se on ne srami: 'Golać' s 9-ero djece traži ženu Hrvaticu

Ničeg se on ne srami: 'Golać' s 9-ero djece traži ženu Hrvaticu
4

Farmer Dominik Santro, kandidat iduće sezone 'Ljubavi na selu' rođeni je Zagrepčanin, a živi u Berlinu. Ženio se i razvodio četiri puta, a sada preko televizije traži idući partnericu

VIDEO

Nakon finala i ljubavnih avantura u deset sezona, RTL-ov show 'Ljubav je na selu' prešao je granice Hrvatske. Jedan od novih farmera je Domino Santro (61), koji živi u Berlinu.

Najbolji trenuci sezone: Ljubo se kupao gol, Vicki pala u štali
Najbolji trenuci sezone: Ljubo se kupao gol, Vicki pala u štali

- Otišao sam čim je Tito umro. Lutao sam po svijetu pa se tek onda skrasio u Berlinu - prepričao je autor knjige 'Stvoritelj' u jučerašnjoj emisiji.

Dominik je rođeni Zagrepčanin, proputovao je svijet i skrasio se u njemačkom gradu. Ondje živi minimalistički, bez vode u kući, uzgaja trešnje, šljive, breskve i jagode, a uz bavljenje poljoprivredom, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene.

U slobodno vrijeme voli jahati konje i boraviti u prirodi. Ženio se i razvodio četiri puta, a ima devetero djece, od kojih je najmlađe staro 8 godina, a najstarije 32, prenosi RTL.

- Ima devetero djece s četiri žene, a sam sam - rekao je tužno.

Jedan bi 'pravio još Hrvata', a drugi se čudi jer žene žele tuš
Jedan bi 'pravio još Hrvata', a drugi se čudi jer žene žele tuš

Domino otkriva da bi se napokon volio smiriti, a želio bi uz sebe imati ženu koja ne puši, ne nosi previše šminke te da je vjerna; naime, farmer tvrdi da su ga sve četiri žene prevarile u braku

Kao mlad, Domino se otisnuo u bijeli svijet, skitao po Italiji, Francuskoj, Danskoj, a 1998. je otišao u Meksiko da bi  poslije živio i u Kaliforniji.

- Promijenio sam 21  zanimanje. Ja sam umjetnička duša i treba mi pet ventila da ispustim svu napetost. Sviram, pjevam, pišem, izdao sam i knjigu s kratkim pričama i receptima - otkriva Domino.

- Kompostiram otpad iz kuhinje i onda sadim sam sebi stvari koje mi se ne da ići kupovati u dućan - objašnjava.

Vrući poljubac u finalu: 'Sva se tresem koliko me pališ Jovane'
Vrući poljubac u finalu: 'Sva se tresem koliko me pališ Jovane'

Tvrdi da mu je proradio biološki sat pa pokušava pronaći novu partnericu.

Pohvalio se i kako živi minimalistički. Budući da ne traži puno, priključak za vodu nema u kući, već samo u vrtu.

- Teško je pronaći osobu koja bi živjela sa mnom. Žene bi danas željele imati tuš u kući ... - objasnio je zašto mu je teško pronaći ljubav.

'Žao mi je što nisam odabrao Victoriju, ona ima ono nešto'
'Žao mi je što nisam odabrao Victoriju, ona ima ono nešto'

Na društvenim mrežama Domino ponosno ističe da je nudist i objavljuje golišave fotografije. Hvali se i izradom drvenih predmeta, a njegovim prijateljima su najviše 'zapeli za oko' pištolj i križ u obliku penisa.

- Nekima izgleda da sam čudak, ali moj rad s drvetom je izvrstan hobi - kaže Domino, koji je sinu izradio drveni pištolj, a potom ih nastavio izrađivati za sebe.

Domino se ničega ne srami pa redovito postavlja fotografije s obitelji na nudističkoj plaži.

Otkrio je i da ga je jedna od bivših supruga pokušala deportirati nakon svađe. Nakon četiri propala braka, Domino traži ljubav preko TV emisije. Osim njega, u 11. sezonu prijavili su se farmeri hrvatskih korijena, koji dolaze s čak četiri kontinenta, iz Sjeverne Amerike, Europe, Australije i Južne Amerike.

Ipak, iako njegova žena neće imati vodu u kupaonici, očekuje da bude lijepa.

- Neke žene izgledaju kao violine, a neke kao kontrabas - smatra neobični iseljenik, kojem se kod Hrvatica najviše sviđa jezik.

 

Srećko Ponajic (33) Kanađanin je koji potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji i radi kao menadžer. Jack Vukoja (51) vlasnik je građevinske tvrtke iz Australije koji se bavi uzgojem ovaca i sakuplja oldtimer automobile. U 11. sezonu prijavila se i jedna farmerica.

Darinka Ljubavica Goravica (52) vlasnica je turističke agencije u Čileu, a podrijetlom je iz Dubrovnika. Udovica je 22 godine te ima dvoje djece i vikendom odlazi na svoju farmu u oazi pustinje Atacama. I kandidat Daniel Granja (25) iz Ekvadora traži ljubav putem malih ekrana.

Paulina otvoreno Jovanu: 'Bit ću sama u sobi pa dođi pričati'
Paulina otvoreno Jovanu: 'Bit ću sama u sobi pa dođi pričati'

- Namjeravam se skrasiti u Hrvatskoj, a tražim Hrvaticu koja bi mi bila vjerna i posvećena obitelji - kaže Daniel, koji obožava sport, surfa na valovima, trenira jiu-jitsu i uzgaja egzotično voće. Kandidati nestrpljivo čekaju pisma, SMS-ove i mailove gledateljica i gledatelja.

Pokretanje videa...

01:34

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin