Obavijesti

Show

Komentari 20

Političarka nije oduševila goste: 'Dočekala nas je uštogljeno, a i bilo je previše svega. Čemu to?'

Političarka nije oduševila goste: 'Dočekala nas je uštogljeno, a i bilo je previše svega. Čemu to?'
12

Sve je u redu u granicama. Možda je jedno iznenađenje bilo dovoljno, ne treba ih imati četiri, pet, dovoljna je sitnica, zaključila je Mirjana koja je Vazmi dala ocjenu 8

VIDEO

Prvi dan 'Večere za 5 na selu' kuhalo se kod političarke i pjesnikinje Vazme Malnar (59), koja je gostima priredila tradicionalnu večeru od početka do kraja, no nekima je njezin preveliki trud bio - uzaludan.

Domaćica Vazma dočekala je protukandidate u svom domu u Tršću, a kad su Mirjana, Kata, Davor i Edvard stigli na večeru, svi su shvatili da se već poznaju jer je to malo mjesto. 

- S Vazmom sam nekad radila zajedno, a poznajemo se oduvijek, čak smo i daljnja obitelj - izjavila je Mirjana kojoj se domaćica na dočeku činila malo ukočenom, a isto je primijetio i Davor.

- Dočekala nas je pristojno, ali malo uštogljeno i hladno, ne znam… - rekao je.

Nakon pića dobrodošlice ekipa se preselila u sjenicu, gdje je ponuđena večera, a kao prvi slijed bilo je ponuđeno predjelo - Kaj su jeli naši stari. Predjelo je jako lijepo izgledalo, ali svi su komentirali kako je porcija preobilna. 

- Malo mi to nije izgledalo fensi-šmensi, ali valjda su tako naši stari trpali na tanjur - primijetio je Davor koji je očistio cijeli svoj tanjur pa je 'napao' i susjedni tanjur. 

Političarka kuha u 'Večeri za 5', procurili detalji showa: Nije u dobrim odnosima sa susjedom
Političarka kuha u 'Večeri za 5', procurili detalji showa: Nije u dobrim odnosima sa susjedom

- Kobasice su mi bile pretvrde, bilo mi je suho predjelo, kao kamenje mi je padalo niz grlo. Iako sam sve pojeo, nemojte me pogrešno shvatiti, ali ja bih i kamen pojeo kad sam gladan - nastavio je Davor, no Kati se jako svidjelo predjelo jer je okusom bilo ukusno i dočaralo je specijalitete njihova kraja. 

Za glavno jelo Vazma je ponudila gulaš od junetine koji su svi pohvalili i svima je bio točno po guštu. 

- Pikantno baš kako treba, palenta dobra, dobro je pogodila okuse - kazao je Edvard. 

Desert je svima bio vrlo ugodno iznenađenje jer je uz pitu od sira poslužila i pjenicu od šumskog voća, koju je napravila točno onako kako se nekada jelo - na drvenom štapiću!

Iako je taj zaboravljeni običaj sve vratio u djetinjstvo, Davor jedini nije bio oduševljen time: 'Nije mi baš fora da oblizujem s drva šumske jagode, nisam ja ta generacija!'.

Žaklina nije oduševila: 'Pojela sam koliko sam mogla, no nije mi bilo ukusno i falilo mi je soli'
Žaklina nije oduševila: 'Pojela sam koliko sam mogla, no nije mi bilo ukusno i falilo mi je soli'

Na kraju večere domaćica je gostima priredila nekoliko iznenađenja - dva harmonikaša, pjevača na gitari te recitaciju pjesme.

- Čemu to? Čemu pjevač na gitari nakon harmonike? Malo je bilo previše svega… Ovo je kao show Hrvatska traži zvijezdu! - komentirao je Davor kojem je bilo previše iznenađenja, a i ostali su se složili s tim.

- Sve je u redu u granicama. Možda je jedno iznenađenje bilo dovoljno, ne treba ih imati četiri, pet, dovoljna je sitnica - zaključila je Mirjana koja je Vazmi dala ocjenu 8 jer želi ostaviti prostora za druge natjecatelje, a jednako tako misli i Kata.

Davor joj je dao ocjenu 7 jer mu je sve bilo 'malo isforsirano', a Edvard ju je nagradio desetkom jer mu je sve bilo ukusno i odlično.

- Mislim da sam skuhala dobru večeru, možda je bilo previše svega, ali htjela sam sve prezentirati - izjavila je Vazma koja je ukupno zaradila 33 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin