Obavijesti

Show

Komentari 8

Razvodi i prekidi: Slavni parovi za čije veze je 2023. bila kobna

Razvodi i prekidi: Slavni parovi za čije veze je 2023. bila kobna
11

Neke veze trajale su tek više od godinu dana, dok su drugi brakovi prekinuti i nakon punih 18 godina

VIDEO

Ova godina bila je 'kobna' za mnoge poznate parove, čiji su se prekidi, kao što je to slučaj i sa javnim nastupima, odmah našli pod svjetlima reflektora. Neki su završili dugogodišnje brakove i veze, dok su drugi imali kraće romanse, a ovo su parovi koji su prekidima privukli najviše pažnje u 2023. godini: 

1. Ella Dvornik i Charles Pearce

Pjevačica i influencerica Ella Dvornik (32) ovaj je tjedan potvrdila da se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika, Charlesa Pearcea (45) nakon četiri godine braka. Tako su potvrdili glasine koje su krenule nakon što su se otpratili na društvenim mrežama, a Charles je otišao na Otok u posjetu majci. Ella je nedavno s njihove dvije kćerkice Balie Dee (5) i Lumi Wren (3) otputovala do mame, Danijele Dvornik (56).

2. Sofía Vergara i Joe Manganiello

2023 Vanity Fair Oscar Party

Glumački par Sofia Vergara (51) i Joe Manganiello (46) sredinom srpnja podijelili su da se razvode nakon sedam godina braka, a kao razlog rastanka Manganiello je naveo 'nepremostive razlike'.

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - objavio je slavni par. 

Sofia je publici najpoznatija po ulozi Glorije u 'Modernoj obitelji', a Joe se proslavio u filmovima 'Magic Mike' i 'Spiderman'. Zanimljivo je da Joe ima i hrvatske korijene, pradjed i prabaka su mu s otoka Murtera emigrirali u Ameriku. Upoznali su se 2014. i zaručili šest mjeseci kasnije, a vjenčali 2015. na velikoj ceremoniji u Palm Beachu. Nakon objave o razvodu otkrili su i da su imali predbračni ugovor kojim će svatko od njih zadržati svoju imovinu. 

3. Justin Trudeau i Sophie Grégoire Trudeau

FILE PHOTO: U.S. President Joe Biden meets with Canadian PM Justin Trudeau in Ottawa

Kanadski premijer Justin Trudeau (51) i njegova supruga Sophie (48) objavili su 2. kolovoza da se rastaju, nakon dugih 18 godina braka. 

- Kao i uvijek, ostajemo bliska obitelj s dubokom ljubavlju i poštivanjem za onog drugog i za ono što smo izgradili i nastavit ćemo graditi - napisao je Trudeau na Instagramu i dodao da zbog dobrobiti njihove djece mole da se poštuje njihova privatnost. U braku su bili od 2005. i imaju troje djece, Xaviera (15), Ellu-Grace (14) i Hadriena (9). 

Iz kabineta premijera potvrđeno je da je par poduzeo sve pravne i etičke korake vezane za razvod i da su 'ostali bliska obitelj, a Sophie i premijer usredotočeni su na odgoj svoje djece u sigurnom okruženju punom ljubavi i suradnje. Obitelj će biti zajedno na odmoru ovo ljeto'. 

4. Momčilo OtaševićJelena Perčin

Dubrovnik: Red Carpet i svečana večera za uzvanike polufinala nagrade Emmy

Glumački par Momčilo Otašević (33) i Jelena Perčin (42) objavili su početkom godine da je njihovom braku, nakon pet godina, došao kraj. 

- Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje - rekla je tad Jelena. 

Upoznali su se na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine, a zaljubili su se za vrijeme snimanja serije 'Kud puklo da puklo' 2016. Vjenčali su u tajnosti 2018. godine u Crnoj Gori. Zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu, a Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu.  

5. Kevin Costner i Christine Baumgartner

Reuters/Pixsell

Christine Baumgartner  (49) podnijela je zahtjev za razvod braka od glumca Kevin Costnera (68). Odmah nakon su se pojavile brojne glasine o razlogu prekida nakon čak 19 godina, a onda je krenula i drama - Costner je bivšu suprugu optužio za pljačku, ona se odbijala odseliti s obiteljskog imanja, a onda su sudskim postupkom naložili Costneru da mora plaćati 129.755 dolara alimentacije mjesečno, a da ona mora poštivati predbračni ugovor.  Par se vjenčao 2004. godine i zajedno imaju troje djece, sinove Caydena (15), Hayesa (14) i kći Grace (12). 

6. Ante Gelo 

Vijesti da se hrvatski skladatelj i gitarist Ante Gelo (48) u tajnosti razveo šokirale su javnost je je svoj privatni život čuvao daleko od kamera, a prema izvorima za Story, razveo se zbog ljubavi prema HRT-ova+oj producentici Petri Topolovec, s kojom se upoznao na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju'. Vjenčanje je planirano na Korčuli početkom kolovoza, a Gelo s bivšom suprugom ima troje djece, pa je iz obzira prema njima izrazio želju da ceremonija novog braka prođe bez puno pompe. 

7. Ariana Grande i Dalton Gomez

Pjevačica Ariana Grande (30) početkom ove godine se rastala od agenta za nekretnine Daltona Gomeza (27) s kojim je u braku bila dvije godine. 

- Ariana i Dalton već mjesecima imaju problema. Imali su problema prije nego što je ona otišla na snimanje filma Wicked u London koje nisu mogli riješiti, a udaljenost nije pomogla - rekao je izvor blizak paru.

Prije tri godine pjevačica je na društvenim je mrežama otkrila je da je zaručena i pokazala dijamantni prsten, a par se vjenčao u svibnju 2021. Vezu su držali privatnom, a pjevačica se prije mjesec dana na teniskom turniru Wimbledon pojavila bez prstena, što je pokrenulo glasine o razvodu, koje je ona u konačnici i potvrdila. Ipak, ono što je privuklo više pažnje je njena veza s kolegom Ethanom Slaterom (31) koja je započela dok je on još bio u petogodišnjem braku s Lily Jay, a afera je navodno i dovela do razvoda, što su obožavatelji brzo osudili.

8. Taylor Swift i Joe Alwyn

Nakon šest godina veze, u travnju se otkrilo da su pjevačica Taylor Swift (33) i glumac Joe Alwyn (32) prekinuli. Swift je tad bila na svjetskoj turneji 'Eras', na kojoj joj se glumac nije pridružio. Prekid navodno nije bio 'dramatičan', a par se jednostavno međusobno udaljio. 

Počeli su izlaziti još 2016., a tijekom pandemije su započeli i zajedničku glazbenu suradnju što je kulminiralo osvajanjem Grammyja. Surađivali su na albumima 'Folklore' i 'Evermore' iz 2020. na kojima je radio i Alwyn pišući pod pseudonimom William Bowery. Na kraju je album Folklore 2021. odnio Grammyja za album godine.

9. Reese Witherspoon i Jim Toth

Oscarom nagrađena glumica i producentica Reese Witherspoon (47) i njezin suprug, agent za talente, Jim Toth (52), krajem ožujka su donijeli odluku o razvodu, a vijesti su s obožavateljima podijelili na društvenim mrežama.

- Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili - rekli su u zajedničkoj izjavi. 

Ove godine su trebali proslaviti 12. godišnjicu braka, vjenčali su se u ožujku 2011. na glumičinom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. dobili su dječaka Tennessee Jamesa (10), a rekli su da će im on ostati i najveći prioritet. Witherspoon ima još dvoje djece - kći Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom Phillippeom s kojim se razvela 2007.

10. Sophia Bush i Grant Hughes

Disney Pixar's Incredibles 2 Premiere - Los Angeles

Glumica Sophia Bush (41), najpoznatija po ulozi u seriji 'One Tree Hill', podnijela je početkom kolovoza zahtjev za razvod od supruga, poduzetnika Granta Hughesa (41), nakon nešto više od godinu dana braka. 

- Sophia i Grant su bili prijatelji 10 godina i povezali su se rijekom pandemije korona virusa kroz ljubav prema društveno korisnom radu - rekao je izvor za People magazin i dodao da će par ostati u dobrim odnosima i nastaviti pomagati zajednici. 

Par se vjenčao u lipnju 2022. godine u Tulsi u saveznoj državi Oklahomi, a glumica je prije ovoga braka godinu dana bila u braku s kolegom, glumcem Chadom Michaelom Murrayjem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško