Show

Komentari 19

Sandi Cenov posvetio tetovažu Balaševiću: 'To dovoljno govori o tome koliko sam ga volio....'

Sandi Cenov posvetio tetovažu Balaševiću: 'To dovoljno govori o tome koliko sam ga volio....'

Svi ti divni stihovi su najdublje obilježili moj život. Dublje od svih mojih idola iz djetinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A točno takav si bio i sam, napisao je Sandi

Brojne zvijezde i obožavatelji diljem regije opraštaju se od kantautora Đorđa Balaševića, a među njima je glazbenik Sandi Cenov (52) koji je na društvenim mrežama otkrio koliko je volio i pratio njegov rad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, glazbenik je posvetio tetovažu legendarnom Balaševiću, a uz fotografiju je najavio da će ovog utorka u 20 sati na Instagramu svirati i pjevati Đoletove pjesme. 

- Ostaje mi to što se volimo... Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam mjeri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim - ne mogu tu strašnu istinu odagnati iz glave. A što je još gore - ni iz srca.... I što sad!? Svirati i pjevati njegove pjesme.. - napisao je Sandi. 

I prije dva dana posvetio mu je objavu uz fotografiju iz mladosti. 

- Kad odeš... Kad te đavo isprati salajačkim sokakom...Jako mi je teško pisati ovaj post. Ovo me dotuklo. Korona, potres, a onda ode i Đole.... Onako, bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obilježili moj život. Dublje od svih mojih idola iz djetinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A točno takav si bio i sam. Ako postoji neka utjeha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. I negdje u mom oku uvijek će se vidjeti trag tih dana, tih pjesama... - napisao je Sandi. 

 

Najčitaniji članci