Obavijesti

Show

Komentari 35

Super Silva izazvala je frku u teretani? ‘Nazvao me trener i rekao da više ne dolazim...'

Super Silva izazvala je frku u teretani? ‘Nazvao me trener i rekao da više ne dolazim...'
7

Nekadašnja glazbena zvijezda već dugo trenira nakon što je imala problema sa zdravljem. Prije 12 godina imala je prometnu nesreću nakon koje je bila nepokretna

VIDEO

Nekadašnja zvijezda Super Silva (39), kako nam je ispričao jedan od svjedoka incidenta u zagrebačkoj teretani, “sijala je strah” među vježbačicama.

- Silva po cijeli dan bude u teretani. U garderobi glumi facu, da je najjača, ostale je se žene koje tamo vježbaju boje. Žene koje treniraju s njom su se pobunile i trener je rekao Silvi da se smiri. Prije nekoliko dana rekao joj je da ne može raditi frku u teretani, na što je ona napravila incident. Poderala je člansku iskaznicu, nakon čega su je izbacili iz teretane - kaže nam redoviti član teretane koji se u vrijeme incidenta našao ondje.

Super Silva 'završila’ u spotu u kninskom zatvoru
Super Silva 'završila’ u spotu u kninskom zatvoru

Uspjeli su izgladiti situaciju i Silva je nastavila vježbati. U srijedu ujutro nazvali smo voditelja teretane, koji nam tvrdi da nije bilo incidenta. Nekoliko minuta kasnije javila nam se i Silva sva uznemirena.

- Tek sam se probudila. Nazvao me trener da ne dolazim više u teretanu. Nisam se ni s kim posvađala, to je stariji trener. Ozbiljan je čovjek - kaže Silva.

Nekadašnja glazbena zvijezda već dugo trenira nakon što je imala problema sa zdravljem. Prije 12 godina imala je prometnu nesreću nakon koje je bila nepokretna. Dvije godine provela je u bolnici.  Tad je oboljela od depresije. No kako nam je priznala u intervjuu lani, prestala je uzimati terapiju jer smatra da može bez tableta. Osim s depresijom, borila se s anoreksijom, pa je spala na samo 43 kg. No kako nam je rekla nedavno, sad je bolje.

- Vježbam i zdravo se hranim. Ne znam koliko kila imam sad, dobila sam pet-šest najmanje – rekla je tad.

Super Silva s djevojkom je snimila spot pjesme 'Bijeg'
Super Silva s djevojkom je snimila spot pjesme 'Bijeg'

Tad nam je rekla i da se želi vratiti na estradu jer joj nedostaje biti u žiži zbivanja. Kad se prvi put pojavila na sceni, zbog bujnog poprsja prozvali su je seks-bombom. Između ostalog zato je i zovu Super Silva. I dalje, kako doznajemo, živi u centru Zagreba, u uvjetima koji nisu dobri. Navodno se svađala i sa susjedima. O tome tad nije htjela razgovarati.

- Skandali koji su me pratili bio su dio mog odrastanja. Dio života koji sam prošla. Naučila sam iz pogrešaka. Narasla sam kao osoba. Za onu krađu odjeće u trgovačkom centru dobila sam dvije godine uvjetne kazne. I to više ne radiš. Jesam li bila trudna pa onda pobacila? Ne mogu još pričati o tome. Nisam više u kontaktu s bivšom djevojkom, ona se vratila u Split i živi neki manje depresivan život nego što je imala sa mnom. Ne čujemo se baš – rekla je Silva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin