Obavijesti

Show

Komentari 20

Tončica Čeljuska odlučila biti fit: Trebat će tu puno rada jer sam u zapuštenom stanju, ali je izazov

Tončica Čeljuska odlučila biti fit: Trebat će tu puno rada jer sam u zapuštenom stanju, ali je izazov

Koliko bitno je raditi na sebi i stalno biti osvješten pokazala je voditeljica Tončica Čeljuska odlučivši se baviti sportom i javno objasnivši svoje namjere, kako bi ju takvo obećanje spriječilo da odustane

Voditeljica HRT-ova showa U svom filmu na Facebooku je podijelila fotografiju na kojoj pozira s boksačkim rukavicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Od boksačice do poduzetnice

Pokretanje videa ...

Uz fotografiju je napisala da je to njezin novi hobi.

- Odnedavno sam krenula na trening za osobnim trenerom! I tu ce trebati mjeseci rada, jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plenk i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. Ko preživi, pričat će - napisala je. 

U objavi je objasnila svoja životna načela i koji je njezin stav o osobnim promjenama.

Čeljuska (51) oduševila fotkom iz mladosti: 'Prekrasan model'
Čeljuska (51) oduševila fotkom iz mladosti: 'Prekrasan model'

-  Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga - a sve kako bi razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima - objasnila je.

- Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca - dodala je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S TONČICOM: