Obavijesti

Show

Komentari 3

Ukusna jela, zabavno druženje uz pjesmu i pokoji zločesti komentar u slavonskom tjednu

Ukusna jela, zabavno druženje uz pjesmu i pokoji zločesti komentar u slavonskom tjednu
7

Poneka poznata lica dolaze Iz Osijeka i okolice u 'Večeri za 5 na selu'. Jovan i Maja bili su u 'Ljubavi je na selu', Ivan i Iris su u braku i žele pobijediti jedno drugoga, a Viktor je voditelj hotela

VIDEO

Slavonski tjedan u 'Večeri za 5 na selu' otvorit će Jovan Karapandža, farmer kojeg su gledatelji zavoljeli u 10. sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Osim njega, u ulozi domaćice gledat ćemo i Maju Rajković koja je također tražila svoju sreću u 'Ljubavi na selu', i to u Ekvadoru, a svoje kulinarsko umijeće pokazat će i glazbenik Ivan Rusan iz tamburaškog sastava Fijaker, kojemu je jedini cilj pobijediti svoju suprugu Iris Rusan, koja ponosno nosi titulu najljepše mame Hrvatske 2019. godine, prenosi RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Jovan Karapandža

Ovo poznato lice dolazi iz malog slavonskog mjesta Mlaka Antinska u blizini Vinkovaca. U 'Večeru za 5 na selu' stiže Jovan Karapandža (34) koji je gledateljima poznat iz emisije 'Ljubav je na selu'.

Naime, vlasnik OPG-a koji se u slobodno vrijeme bavi jahanjem tada je šarmirao kandidatkinje koje su bile njegove gošće na farmi, a sad svojim specijalitetima želi osvojiti kandidate u popularnom kulinarskom showu. Najradije priprema meso i smatra da nema mane u kuhanju. Za sebe kaže da je komunikativan, zanimljiv, voli se šaliti, tvrdoglav i ponekad strog, a u emisiju se prijavio kako bi probao nešto novo.

Osvojila je maksimalnih 40 bodova: 'Oborila nas je s nogu'
Osvojila je maksimalnih 40 bodova: 'Oborila nas je s nogu'

Maja Rajković

Još je jedna kandidatkinja, poznata gledateljima. Naime, sudjelovala je u 11. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a sada se odvažila pokazati svoje kulinarsko umijeće. Njezino ime je Maja Rajković (24), dolazi iz Đakova i po zanimanju je veterinarska tehničarka.

Za sebe kaže da je uporna, kreativna, snalažljiva i tvrdoglava i samouvjereno tvrdi kako u kuhanju nema mane. Najčešće spravlja povrće i zdravu prehranu, nema omiljeno jelo, ali kaže da voli sve jesti osim svinjetine. U slobodno vrijeme najradije se druži s obitelji, prijateljima, provodi vrijeme u prirodi, čita ili trenira.

Kuharici po struci najlošije ocjene: 'Izmišljala je recepte'
Kuharici po struci najlošije ocjene: 'Izmišljala je recepte'

Viktor Polić

Viktor Polić (43), voditelj jednog hotela, dolazi iz Osijeka, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zato što voli kuhati, veseli se novom iskustvu, a i jedan od razloga je što njegova supruga obožava emisiju.

Ovaj ugostitelj jako voli azijsku kuhinju, omiljeno jelo mu je hobotnica ispod peke, najčešće spravlja tortilje, a svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što je spretan i inovativan. Za sebe kaže da je snalažljiv, poduzetan i društven, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji te igrajući nogomet ili bilijar.

Ukusna jela, no zahtjevni gosti: 'Mogla se malo više potruditi'
Ukusna jela, no zahtjevni gosti: 'Mogla se malo više potruditi'

Ivan Rusan

Ivan Rusan (42) u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se sa suprugom, a glavni mu je cilj - pobijediti ženu. Za sebe kaže da je veliki veseljak koji se profesionalno bavi glazbom. Svira u tamburaškom sastavu Fijaker i sa suprugom drži udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje.

Voli domaću kuhinju, omiljeno jelo mu je grah, a jela najradije priprema u kotliću. Smatra kako u kuhanju nema manje i da je sve što pripremi jako fino tako da će biti zanimljivo pratiti koji će član obitelji Rusan odnijeti pobjedu u ovom kulinarskom tjednu.

Iris Rusan

Iris Rusan (34) dolazi iz mjesta Luč u Baranji, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije kako bi pobijedila svog supruga Ivana Rusana. Naravno, želi se i dobro zabaviti, upoznati nove ljude i kušati nove okuse. Iris je administratorica u tvrtki Tamburaški sastav d.o.o., vlasnica je obrta za jahanje i seoski turizam u Luču te kozmetičkog salona u Belom Manastiru.

Prošle je godine osnovala udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje. Naime, Iris je osvojila i titulu najljepše mame Hrvatske 2019. godine na izboru u Šibeniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...