Obavijesti

Show

Komentari 17

Utezi su im najbolji prijatelji: J.Lo i Khloe pokazale mišiće

Utezi su im najbolji prijatelji: J.Lo i Khloe pokazale mišiće
7

Reality zvijezda i pjevačica odrekle su se različitih prehrambenih navika. Uz to, krenule su svakodnevno vježbati i postigle su odlične rezultate kojima se redovito hvale na društvenim mrežama

VIDEO

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (52) i u šestom desetljeću uspijeva svoje tijelo zadržati zategnutim. Svaki centimetar njezinog tijela savršeno odgovara standardima ljepote. Može se pohvaliti bujnim oblinama, prekrasnim tenom i istesanim trbušnjacima, ali sve je to zahvaljujući teretani i svakodnevnom vježbanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez VIDEO

Nedavno je pokazala svoje impresivne trbušnjake u majici kratkih rukava, dok je završavala sesiju vježbanja. Radila je trbušnjake i dizala utege. Koristila je niz sprava i utege, a sudeći prema videu, dobro se oznojila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

No, puno ne zaostaje ni reality zvijezda Khloe Kardashian (37) koja se pohvalila seksi izdanjem i isklesanom figurom. Pokazala je impresivne mišiće na rukama i leđima dok je dizala uteg. A na sebi je imala tajice i sportski grudnjak.

Trud i odricanje se isplati, a to najbolje vidimo po savršeno utegnutim tijelima ovih svjetskih zvijezda.

10 dana intenzivne dijete: J.Lo izbacila i šećer i ugljikohidrate
10 dana intenzivne dijete: J.Lo izbacila i šećer i ugljikohidrate

Khloe je prvo prestala piti gazirane sokove, zatim je izbacila mliječne proizvode iz svoje prehrane i smanjila ugljikohidrate. Željela je novi izgled, fit figuru i prije svega počela brinuti o zdravlju. Posebno nakon poroda kćerkice True, koju dijeli s košarkašem Tristanom Thompsonom.

Jennifer se također drži posebnog programa, hrani se zdravo i uravnoteženo. Uz teretanu, dosta kalorija potroši i družeći se s djecom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin