Show

Komentari 26

Za Bahrino srce u novom showu natjecat će se ovih šest frajera: Što mislite, hoće li je osvojiti?

Za Bahrino srce u novom showu natjecat će se ovih šest frajera: Što mislite, hoće li je osvojiti?

Omiljena Bahra se čak tri puta borila za srce farmera u showu 'Ljubav je na selu', no ovaj će se put naći u prilično drugačijoj situaciji - ona je ta koja bira, a muškarci joj se udvaraju

Jedna od kandidatkinja hrvatske inačice showa pod nazivom 'Pet frajera tjedno', koji je od sljedećeg ponedjeljka dostupan na RTL-ovoj platformi PLAY, je i Bahra Zahirović, piše rtl.hr.

Za Bahrino srce sada će se boriti šest muškaraca.

Branko Palinić

Branko (67) je rođen i odrastao u Dalmaciji, a danas živi u Rijeci. U braku je bio tijekom 1980-ih, osam godina, ali nakon toga se razveo od bivše supruge s kojom ima kći, a danas ima i dvije unuke koje obožava.

Kaže kako je imao nekoliko veza, ali one nikad nisu prerasle u nešto ozbiljnije. Ono što bi volio pronaći, kaže, je ženu lijepog lica koja nije namrgođena cijelo vrijeme. Odbijaju ga, govori, zločestoća i glasne žene.

Ermanno Camerelli

Ermanno (52) je rođen u Rimu, ali danas živi u Zagrebu. Naime, majka mu je porijeklom Hrvatica, a otac Talijan. S bivšom suprugom razveo se prije tri godine, a zajedno imaju dvoje djece. Kaže kako su i danas u dobrim odnosima. On se smatra muškarcem koji poštuje žene i koji zna kako ih šarmirati. Ulaže i puno truda u to da se žene oko njega, bilo da su prijateljice, kolegice ili partnerice, uvijek osjećaju ugodno u njegovom društvu.

Smatra da žene danas ne mogu vjerovati da džentlmeni još uvijek postoje. Volio bi pronaći ženu koja će osvojiti njegovo srce tradicionalnog muškarca.

Ivo Raštegorac

Ivo (62) se smatra skromnim čovjekom koji bi volio upoznati nekoga tko će osvojiti njegovo srce. Bio je u braku 13 godina te ima 18-godišnju kći. Dugi niz godina proveo je u Njemačkoj, ali se vratio u Kupres nakon što su mu se roditelji razboljeli. S kćeri ima dobar odnos, ali ne i s bivšom suprugom od koje se razveo upravo iz razloga što nije htjela ići s njim živjeti u Bosnu i Hercegovinu.

Sebe opisuje kao romantičnu dušu koja voli ugađati ženi i njezinim potrebama. Smatra da ljubav ne mora biti na prvi pogled te da uvijek nekome treba dati šansu da ga se upozna. Ističe kako se ne voli svađati te ne traži ženu koja bi mu bila kućna pomoćnica već ženu koja bi mu bila društvo.

Milan Ercegović

Umirovljenik iz Šibenika, Milan (70), nekim gledateljima već je poznat iz 'Večere za 5 na selu'. Milan je, inače, razveden već 10 godina, a danas, kako kaže, živi najbolju verziju svog života.

Voli kartati s prijateljima, a često odlaziti na ručkove te na razne dalmatinske festivale. Smatra sebe vitalnim 70-godišnjakom, a uz sebe bi volio imati mlađu ženu koja je ženstvena i karizmatična te da ima smisla za humor.

Miljenko Šandor - Sova

Miljenko (52) je umirovljeni ratni veteran iz Zagreba koji nikad nije bio oženjen, ali bi u budućnosti volio biti. Iza sebe ima dvije duge veze, a u jednoj je bio zaručen pet godina. Danas živi s majkom, a slobodno vrijeme provodi u ribolovu i gledajući nogometne utakmice.

Kaže kako bi volio upoznati romantičnu damu koja bi ga voljela takvog kakav je i koja ga ne bi pokušavala promijeniti.

Nedjeljko Prokin

Nedeljko (58) dolazi iz Bobote u blizini Vukovara. Bivši policajac danas radi kao zaštitar, a iza sebe ima bogato životno iskustvo. Bio je u braku sedam godina te ima dvije kćeri kojima je danas 23 i 27 godina.

Kaže kako bi volio upoznati mlađu partnericu jer mu je seks jako važan faktor u životu. Također, volio bi da njegova partnerica ima smisla za humor.

Dating reality show izvornog naziva 'Five Guys a Week' u samo godinu dana od svog premijernog prikazivanja na britanskom kanalu Channel 4 zaradio je vojsku obožavatelja i za ekrane prikovao tisuće gledatelja koji s nestrpljenjem čekaju nove zaplete i ljubavne iskrice.

Naime, u ovom showu slobodna djevojka poziva pet muškaraca da dođu živjeti s njom na tjedan dana. Kroz brojne situacije, romantične spojeve i razgovore sve bolje upoznaje svoje udvarače, a kako tjedan prolazi, eliminira ih jednog po jednog, sve dok ne pronađe osobu s kojom bi mogla doživjeti pravu ljubav.

Najčitaniji članci