Show

Komentari 14

Žanamari o liniji: 'Ne jedem baš najzdravije. Pizzu, tjestenine i čokoladu si još uvijek priuštim'

Žanamari o liniji: 'Ne jedem baš najzdravije. Pizzu, tjestenine i čokoladu si još uvijek priuštim'

Izgledam kako izgledam, nemam neki čarobni štapić, rekla je pjevačica poznata po svojim oblinama, zavidnoj vitkoj liniji, ali i napornim treninzima od kojih ne bježi

Žanamari Perčić (40) ne skriva činjenicu da 'ne izlazi' iz teretane, misli na ono što jede i ide na tretmane ljepote kako bi održala svoj izgled, zbog kojeg dobiva brojne komplimente. Pratitelji gotovo da ne mogu vjerovati da je nedavno napunila 40. rođendan, a ovog puta je na svom Instagramu odlučila otkriti 'tajnu' vitke linije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za početak je otkrila ono što smo mogli i pretpostaviti, da ne jede puno ugljikohidrata

- Trenutačno nastojim unijeti puno proteina pa mi ne ostane toliko mjesta za ugljikohidrate. No, unesem ih ipak kroz kuhani krumpir, blitvu, a ima ih, naravno, i u proteinskim pločicama - rekla je pjevačica pa nastavila:

- Pojedem ja i čokoladu. Još uvijek si to dozvolim kada mi dođe. Hrana za dušu. Imam barem jednom tjedno pošteni 'cheat meal', neku pastu ili pizzu - objasnila je Žanamari i mnogima 'ponudila slamku spasa'.

S obzirom na to da je nedavno proslavila 40. rođendan, Žanamari tvrdi da nema magije i čarobnog štapića kada je u pitanju vitka linija jer ona svaki dan pažljivo bira hranu, povremeno se nagradi, a cijelo vrijeme odrađuje poprilično zahtjevne treninge.

- Kad mi netko postavi ovo pitanje doista ne znam točan odgovor. Izgledam kako izgledam, nemam neki čarobni štapić. Pazim na sebe onoliko koliko mi to vrijeme dozvoljava, ne jedem dvije pizze za večeru, ne pijem, ne pušim… Al’ ne jedem niti najzdraviju hranu na svijetu - zaključila je.

- Ne funkcioniram bez kofeina, čokolade i glasne glazbe! Glazba me izvuče u trenutcima kada mi padne energija. Baš sam jučer odradila vrhunski trening u teretani i to zahvaljujući glazbi koju sam raspalila na slušalice. Preporuka, upalite si Disturbed ili Panteru za početak. Najbolji eliksir energije, a samim time i mladosti - rekla je Žanamari.

Najčitaniji članci