Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Žongler: 'Zbog ringova sam se znao porezati između prstiju'

Istaknuo je da je Davor Bilman strog, ali da mu se sviđa jer je iskren. Janko je dobar s riječima, Maja voli dobru zabavu, a Martina kreativnost i umjetnički izričaj

Foto: Nova TV
1 komentara

Ljubljanski žongler Jakob Bergant (26) oduševio je žiri showa “Supertalent” pa ćemo ga zato danas gledati u trećoj emisiji uživo. Ovoga puta žonglirat će i sa sabljama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U žongliranje sam se zaljubio kad sam imao 14 godina. Bio sam na radionici i tamo naučio žonglirati s tri loptice. Onda smo nastavili treninge svaku nedjelju. Žongliranje me je potpuno obuzelo. Nisam imao interesa da trčim za curama i hodam vani sa prijateljima. Tako sam trenirao po par sata na dan i postao vrlo dobar - kaže za 24sata Jakob.

Foto: nova TV

Prije dvije godine izašao je iz hrama u kojemu je živio kao monah. Dodao je kako svi kandidati imaju talent koji mogu pokazati, ali i da moć odlučivanja tko će otići u finale ima publika. Kao svoj najveći adut smatra kreativnost i znanje žongliranja do osam različitih rekvizita. Iako dok izvodi točku nitko ne bi rekao da su ga ringovi znali i ozlijediti, kaže da se to itekako događalo.

Foto: nova TV

- Kad sam počeo vježbati s ringovima (krugovima) puno puta sam se ozlijedio između palca i kažiprsta, a poslije par mjeseci je koža otvrdnula tako da me ringovi sada ne mogu rezati. A pogotovo kad sam vježbao sa noževima sam se više puta ozlijedio - govori.

SUPERTALENT Pola mjesta je popunjeno: Stiže Škot koji guta sve pred sobom

Istaknuo je da je Davor Bilman strog, ali da mu se sviđa jer je iskren. Janko je dobar s riječima, Maja voli dobru zabavu, a Martina kreativnost i umjetnički izričaj. Unatoč tome što ima autoimunu bolest te nema kosu, obrve i trepavice, to ga nije sputavalo, nego mu je bila motivacija za pronalazak dubljeg smisla života.

Foto: nova TV

Ispričao je da je show za njega nevjerojatno iskustvo, a nada se i da je i za publiku.

- Uprizoriti ću jedan poseban dio mog života koji mi puno znači. Imat ću elemenata koje nikad prije nisam koristio na pozornici. Nešto jako čarobno pripremam za finale i nadam se da ću proći u finale ako uspijem oduševiti publiku i žiri - tvrdi. U slobodno vrijeme bavim se mantra meditacijom.

Foto: NOVA TV

- Mantra je izraz za bilo koju zvučnu vibraciju koja ima duhovna, medicinska ili mistična svojstva. Sama riječ 'mantra' znači da oslobađa um svih negativnih osjećaja kao su strah, zavist, tjeskoba i ljutnja. Osim toga puno mi znači da poklonim pažnju, nježnost i vrijeme svojoj supruzi. Radimo na tome da ćemo u budućnosti zajedno nastupati i raditi cirkus - kaže. Ako bude u finalu smatra da će mu konkurencija biti Hayford, Benjamin i hulahoper Matej.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Naši partneri pišu
Message