Show

Komentari 23

Zvijezde kod Dr. Ive, Maja bez gaćica, Sevina mama žali pršut

Zvijezde kod Dr. Ive, Maja bez gaćica, Sevina mama žali pršut

Ta 2013. godina na našoj estradi bila je posebno turbulentna. Na suđenju Sanaderu svjedočili su Nina Badrić i Mišo Kovač. Kao i svake godine, zanimljivo je bilo i kod Severine, a Maja Šuput igrala je na kartu seksepila

Sudnica. Suđenje bivšem premijeru Dr. Ivi Sanaderu. Ivo, tad još uvijek bez titule 'ćaća', vrpolji se na stolici, a kao svjedoci redaju se zvijezde s naše estrade. Afera je Fimi medija i sud zanima sve oko uplata za angažmane pjevače u izbornim trkama i kultnim crnim fondovima.

- Za mene je ovo bio poslovni angažman, ispostavila sam fakture i sve je bilo plaćeno. Nisam pitala preko koga će što biti plaćeno', posvjedočila je pjevačica, koju je s Ivom upoznao Franjo Arapović. Na sudu je tad rekla kako je za deset nastupa dobila deset tisuća eura. Kad su se tako lijepo dogovorili za nastupe, Ivo i Nina su, ispričala je pjevačica, svatko otišao svojim putem. Ali Nina je bila tek uvertira za spektakl koji je uslijedio. Na klupu za svjedoke zasjela je legenda hrvatske glazbe, Mišo Kovač

- Jesi li zadovoljan predsjedniče? - upitao je Mišo Kovač Sanadera nakon što je završio sa svjedočenjem, na što se Sanader nasmijao i odgovorio mu 'jesam'.

Mišo je svjedočio 15 minuta, a sutkinja ga je po 10 puta pitala isto pitanje prije nego bi odgovorio. 

- Pjevao sam 2007. godine za HDZ. Ugovor mi je potpisao Jarnjak. Bio sam plaćen, plaćeni su mi i putni troškovi i dnevnice. Za HDZ sam pjevao zbog mog sina Edija koji je bio član HDZ-a od 1990. godine. Povrh ugovora nisam dobio nikakav novac. Barišića sam upoznao preko Sanadera. Barišić je bio njegov najveći sluga. Prodao sam 200 milijuna ploča i 300 godina me nitko neće skinuti. A sada ću reći nešto o Sanaderu... -  rekao je Mišo nakon čega ga je sutkinja Čalić prekinula i zahvalila mu na dolasku.

Osim Nine i Miše, od optužbi se branio i  Marko Perković Thompson.

I dok su zvijezde punile sudnice, Maja Šuput punila je sale za vjenčanja, a svojim izjavama o seksu dobrano je podizala prašinu. 

- Već sam puno puta plesala na svadbi bez gaćica, ali ne i na stolu. No ispod stola plešem za 'džabe' - rekla je Maja, koja je te godine i zaradila kaznu od policije zbog narušavanja reda i mira na jednoj svadbi.

- U svadbenom salonu Marincel, 15. rujna, narušavala je javni red i mir na način da je kao pjevačica grupe Maja Šuput i Enjoy putem mikrofona koji je spojen na pojačalo pjevala više pjesama koje su se čule i stotinjak metara izvan svadbenog salona – piše u prijavi koja navodi da će protiv poznate pjevačice biti podnesen optužni prijedlog, a Maja je u šoku poručila kako je priveden cijeli band. 

Majin BFF Marko Grubnić te godine prolazio je pravu dramu. Odlučio se zauvijek odreći dijela sebe te odbaciti Modnog Mačka.Modnog Mačka više nema.

- Igra je gotova i hvala svima koji su se igrali sa mnom. Ne zovite me više Modni Mačak, ja sam odsad samo Marko Grubnić. Mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem u mom ormaru, zajedno s dugom kosom, ekstenzijama, zajedno s torbama. Modni Mačak mi je uvijek bio samo alter ego, moj posao, moja uloga od koje sam super živio. Bio sam svjestan njegovih kvaliteta, ali i mana. Živcirao je ljude, a meni je to donosilo još više popularnosti, a samim tim i više poslova - rekao je Grubnić i dodao da ga se u jednom trenutku počeo čak i sramiti zbog čega više nije mogao igrati tu igru.

Probleme, doduše ne tih proporcija kao Grubnić, imali su i bivša teniska zvijezda Goran Ivanišević nogometni boem Sammir i glumac Mario Valentić. Goranu je nakon 15 godina ljubavi puknuo brak s Tatjanom Dragović, Yasmin se zasitila Sammirovih gluposti je u Brazilu uživala u društvu drugog muškarca, a Valentić i Mirna Maras priznali su kako više jednostavno ne funkcioniraju kao par. 

- Nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo pronašli način na koji bismo pomirili prvenstveno velike ljudske razlike među nama. Kraj našeg braka je veliki poraz, ali njegov kraj ne znači i kraj našeg prijateljstva koje će uvijek okruživati našeg sina Niku - poručio je par u zajedničkom priopćenju.

I dok su sve te ljubavi pucale, izgledalo je kako će se Seve i Milan pomiriti. Izgledalo. Jer to se ipak nije dogodilo. 

- Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje - rekla je Severina u ožujku 2013. , ali kad je prestalo proljeće, prestala je ljubav. Ovaj put zauvijek. Ali zato je nastala legendarna izjava pjevačičine majke, koja se, unatoč velikim uspjesima svoje kćeri, nikad nije voljela isticati u medijima.

Mama Ana je Sevki ispričala, a ona je to potom rekla za srpsko izdanje Storyja, kako je Milan jednom doletio u Split i plakao zbog prekida ljubavi, a ona se sažalila i dala mu pršut od 13 kila.

- Ma sad mi nije toliko žao njega, ali mi je baš žao tog pršuta - prepričala je Severina majčine riječi, a nacija je prasnula u smijeh.

Zabavno je bilo i kod serijskog zavodnika Tonyja Cetinskog. Početkom svibnja raskinuo je sa Sandrom Mulvaj, da bi već u prosincu bio zaručen za Dubravku Dujak, što se, na kraju, ispostavilo kao sjajan potez pjevača jer par je i danas zajedno te su jedan drugome velika podrška. 

A osim po svim ovim smiješnim, bizarnim i zabavnim stvarima, godinu ćemo, nažalost, pamtiti i po odlasku brojnih zvijezda hrvatske estrade. U srpnju nas je šokirala smrt legendarnog pustolova, putopisca i novinara Željka Malnara. Iza sebe je ostavio više od 70 dokumentarnih filmova i reportaža iz Turske, Jordana, Iraka, Irana, Afganistana, Pakistana, Indije, Šri Lanke, Maldiva, Tajlanda, Paname, Portorika, Ekvadora, Samoe i drugih zemalja.

Dobio je mnoga priznanja (Chicago filmski festival, Barcelona film festival), a 1986. godine zajedno s Bornom Bebekom izdaje knjigu 'U potrazi za staklenim gradom', koja je doživjela četiri izdanja. Jedini je stranac nosilac titule Seiuli (Poglavice koji govori) polinezijske države Samoa.

A krajem listopada cijele država plakala je za tragično preminulom glumicom Dolores Lambašom.

Stradala je u  u prometnoj nesreći kod Velike Kopanice. Imala je samo 32. godine.  Samo par dana kasnije oplakivali smo trogirskog slavuja Vinka Cocu, koji je preminuo od posljedica infekcije u splitskoj bolnici.

Simbolično, pokopan je na rođendan Torcide, koju je toliko volio i uvijek branio, rekli su članovi njegove obitelji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

 

Najčitaniji članci