Obavijesti

Sport

Komentari 13

Brazilci bruje: Dinamo bi želio dovesti mladog reprezentativca

Brazilci bruje: Dinamo bi želio dovesti mladog reprezentativca
1

Lincoln je veznjak portugalskog prvoligaša Santa Clare, ima 21 godinu, a s brazilskom reprezentacijom do 17 godina je 2015. godine osvojio Copa Americu. Igrao je za Gremio, Caykur Rizespor i Atletico Mineiro...

VIDEO

Dinamo će u novu sezonu ući snažniji za nekoliko igrača, u Maksimiru je već sve spremno za dolaske Lirima Kastratija i Frana Karačića iz Lokomotive, te mladog stopera Stefana Milića koji stiže iz podgoričke Budućnosti. Ostankom iskusnog Theophilea 'modri' više nemaju velikih obrambenih problema, a Igor Jovićević mora odlučiti kakva je budućnost velike kolonije igrača koji su danas na posudbama.

Pokretanje videa...

00:39

Zagrepčani tu imaju velik broj igrača, po raznim klubovima igraju Horkaš, Pinto, Lešković, Soldo, Đurasek, Knežević, Menalo, Atiemwen i Andrić. Neki će se sigurno vratiti u Maksimir, nekima čak istječe ugovor, a neki će opet novu šansu potražiti na nekim drugim destinacijama.

No, Dinamovi skauti i dalje marljivo 'češljaju' nogometno tržište, a čini se kako im je ovoga ljeta prioritet Portugal. Zagrepčani su tamo pronašli braniča Ygora Nogueiru (Gil Vicente) koji ipak, zbog ostanka Theophilea, ne stiže u Dinamo, a brazilski mediji donose priču kako je Dinamo ozbiljno zagrizao za Lincolna, 21-godišnjeg veznjaka Santa Clare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Marin zabio prvi gol za Dinamo: 'Deda, ovo je bilo samo za tebe'
Marin zabio prvi gol za Dinamo: 'Deda, ovo je bilo samo za tebe'

Lincoln je kreativni veznjak koji je u karijeri nastupao za Gremio (28 utakmica, gol i asistencija), turski Caykur Rizespor (20 utakmica, tri gola, dvije asistencije), Atletico Mineiro (tri nastupa), dok je u redovima portugalskog prvoligaša Santa Clare ove sezone upisao 27 nastupa uz jedan gol i sedam asistencija. Tržišna vrijednost iznosi mu 625 tisuća eura, a ugovor s Portugalcima veže ga do 2024. godine.

Debi iz snova: Dva puta tri za veliku sreću Igora Jovićevića
Debi iz snova: Dva puta tri za veliku sreću Igora Jovićevića

Brazilski nogometaš je igrač kreativnih karakteristika, a za reprezentaciju do 17 godina skupio je 11 nastupa, tu zabio četiri puta. Lincoln je 2015. godine s brazilskom reprezentacijom do 17 godina osvojio Copa Americu 2015. godine, dok je godinu dana kasnije s Gremiom osvojio brazilski kup. Najbolje se osjeća na poziciji polušpice, ali može igrati centralnog veznog, pa i na oba krila.

Stiže zamjena za Karačića? Iz Tunisa u Lokomotivu dolazi desni bočni Raed Fadaa (23)
Stiže zamjena za Karačića? Iz Tunisa u Lokomotivu dolazi desni bočni Raed Fadaa (23)

Lincoln Henrique Oliveira dos Santos je rođen 7. studenoga 1998. godine, a zastupa ga 'TFM Agency', menažderska agencija koja u svojoj 'ergeli' ima Viniciusa Juniora (Real Madrid), Diega Carlosa (Sevilla), Gabriela Martinellija (Arsenal)... No, Dinamo će u borbi za Lincolna imati i dostojnog suparnika, brazilski mediji tvrde kako nogometaša Santa Clare želi i Olympiakos.

  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića