Sport

Komentari 101

Carevo novo ruho: Pogledajte Messija u dresu novog kluba!

Carevo novo ruho: Pogledajte Messija u dresu novog kluba!

Parižani bi Messija trebali službeno predstaviti u srijedu prijepodne, a pripreme i snimanja počela su već u utorak. Na društvenim mrežama pojavila se snimka Messija

Nakon 21 godine u Barceloni Leo Messi napustio je klub. Argentinac je posljednjih godina prerastao u gotovo pa sinonim legendarnog katalonskog kluba, no zbog financijskih problema morao je otići.

Svoju novu adresu našao je u Parizu. Potpisao je unosan dvogodišnji ugovor s PSG-om težak čak 70 milijuna eura, a s raznim bonusima ta cifra može se popeti i više. 

Parižani bi Messija trebali službeno predstaviti u srijedu prijepodne, a pripreme i snimanja počela su već u utorak. Na društvenim mrežama pojavila se snimka Messija s jednog takvog snimanja kako šeće u dresu sa svojim prezimenom i brojem - 30!

Zanimljivo je kako je taj broj rezerviran za golmane u francuskom prvenstvu pa bi PSG morao tražiti posebnu dozvolu da ga Messi nosi.

U Parizu su Argentinca smjestili u nevjerojatno luksuzni hotel u kojemu noćenja mogu koštati i do 115 tisuća kuna, a Messi se zasad čini zadovoljan gostoprimstvom Parižana!

POGLEDAJTE VIDEO: Messi u dresu Pariza