Sport

Komentari 9

Crnogorci tuguju: Sanjali smo 30 minuta, ali ste nas srušili

Crnogorci tuguju: Sanjali smo 30 minuta, ali ste nas srušili

Lavovi se borili, sanjali 30 minuta: Hrvatska u nastavku srušila Crnu Goru, stoji na portalu Vijesti.me, a slično pišu i ostali crnogorski portali nakon poraza od Hrvatske na otvaranju Eura 27-21

Ako već ne možemo pobijediti Hrvatsku, ja ću navijati za nju. Sad će mi biti i teško s Marinom Marićem, koji je bio čudesan, u klubu kad se vratimo jer morat ću ga slušati, ha, ha, rekao je Nebojša Simić, golman Crne Gore nakon poraza od Hrvatske, igrač Melsungena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bila je to napeta utakmica 40 minuta. Nisu se Crnogorci predali, nisu ušli u utakmicu kao 'underdogovi'. Vodili su, mučili su Hrvatsku pa ju i poslali na odmor s golom manjka, ali je Hrvatska kao na pripremnim utakmicama čuvala snagu za kraju.

Na kraju su Crnogorci bili ti koji su se mučili i lovili rezultat, ali je bilo prekasno. Hrvatska je pobjegla u jednom trenutku i na sedam razlike, ali su susjedi smanjili na šest. 

Hrvatski rukometaši slave u Grazu pobjedu nad Crnom Gorom

"Lavovi se borili, sanjali 30 minuta: Hrvatska u nastavku srušila Crnu Goru", stoji na portalu Vijesti.me.

"Lavovi pali u drugom poluvremenu", kažu na Radio televiziji Crne Gore.

"Poraz od Hrvatske nakon sjajnog prvog poluvremena", stoji na portalu CGsport.me koji je u satima uoči utakmice pisao koliko je njihova momčad jaka.

"Lavovi 30 minuta mučili Hrvate, pa posustali u nastavku", piše Cafe del Montenegro.

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Najčitaniji članci