Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Dinamo objavio cijene ulaznica za City: Na tribinu za 170 kn

Dinamo za nekoliko dana putuje u Englesku na susret s Manchester Cityjem Pepa Guardiole, najvrjednijom momčadi lige, nakon velike 4-0 pobjede nad talijanskom Atalantom u Maksimiru...

Foto: PIXSELL
8 komentara

Dinamo je objavio informacije o ulaznicama za utakmicu 2. kola Lige prvaka s Manchester Cityjem. Susret je na rasporedu u utorak, 1. listopada, u Manchesteru u 20 sati po lokalnom vremenu (21 sat po hrvatskom vremenu). Cijene za prvu gostujuću utakmicu Lige prvaka u ovoj sezoni, nisu visoke. Dapače, ispod 200 kuna su, ovisno o redu u kojemu sjedite. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  • 1. red 172 kn (772 ulaznice)
  • 2. red 193 kn (553 ulaznice)
  • 3. red 172 kn (1375 ulaznica)

Engleska policija i City ne dopuštaju biranje mjesta sjedala ni red. Ulaznice se moraju prodavati po redu, a moguće ih je kupiti isključivo na blagajnama stadiona Maksimir.

DVA GOLA PO UTAKMICI 'Modri', čuvajte se: Radim kao prodavač, zabit ću Dinamu gol BJELICA JE JASAN Dečki, dosta je! Tko se neće uozbiljiti, on neće ni igrati...

Radno vrijeme blagajni:

  • Četvrtak, 26. 9. od 11 do 19 h
  • Petak, 27. 9. od 11 do 19 h
  • Subota, 28. 9. od 11 do 19 h
  • Nedjelja, 29. 9. od 11 do 19 h

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje, a broj ulaznica za kupovinu nije ograničen, ali je za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca. Pri tome iz kluba naglašavaju da je osobni dokument osobna iskaznica ili putovnica.

Važna napomena

Svi navijači iz Hrvatske prilikom kupovine na Ticket pointu dobit će dva dokumenta: ulaznicu i kupon, s osobnim podacima koji moraju biti istovjetni. Svaki navijač treba sa sobom prilikom dolaska na utakmicu u Manchesteru imati OBA dokumenta jer bez predočenja oba dokumenta s istovjetnim podacima neće biti moguće ući na stadion Manchester City.

U KUPU KRAJ ČETIRI RIJEKE 'Modri' na pomoćnom terenu u Karlovcu: 'Nisu htjeli odgodu...' NEVJEROJATNI GOLMAN DINAMA Uefa se naklonila Liviju: 'Pa je li ovo najbolja obrana sezone?'

Navijači iz inozemstva

Navijači Dinama iz inozemstva moraju proći proceduru prijave za utakmicu koja podrazumijeva slanje zahtjeva za ulaznice na e-mail adresu gostovanje@gnkdinamo.hr.

U e-mailu je potrebno navesti kontakt broj telefona (s predbrojem) i količinu ulaznica koju osoba želi kupiti. Broj ulaznica za kupovinu nije ograničen. Kasnije će biti potrebno poslati presliku/scan svakog osobnog dokumenta za osobe za koje se kupuju ulaznice, ali o tome će navijači dobiti upute putem e-maila od strane kluba nakon prve prijave. Prijave kreću u srijedu, 25. rujna u 9 sati. 

PL INTERNATIONAL CUP Kulenović, Marin i Gvardiol jake snage Dinama za Villarreal

Prijavom na navedeni e-mail, svaki će navijač dobiti povratni e-mail i detaljne upute s podacima za izvršenje uplate novca za ulaznice. Nakon uspješne uplate na isti e-mail bit će obavezno poslati presliku potvrde o uplati te popis osoba za koje se kupuju ulaznice (s osobnim podacima i kontaktom). Ukoliko jedna osoba kupuje ulaznice za više osoba, potrebno je navesti osobne podatke i popis svih osoba za koje su ulaznice kupljene i na koje će iste glasiti.

HRVATSKI KUP 'Sedmica' Dinama u Karlovcu, Osijek u Vukovaru zabio osam

Nakon cijelog procesa prijave navijači će dobiti upute o preuzimanju ulaznica u Manchesteru.

Dinamo naglašava da neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Manchesteru neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače, odnosno za navijače GNK Dinamo.

Za navijače Dinama koji putuju na utakmicu u Manchester na dan utakmice bit će aktivan telefonski kontakt 00 385 99 361 2886.

Samo jedan bubanj

Veličina i broj rekvizita za gostujuće navijače, odnosno za dinamovce, je ograničen, a neki čak i zabranjeni.

- dozvoljene zastave maksimalne veličine 2x1 metar (veće nisu dozvoljene)

- dozvoljen unos samo jednog bubnja

- na ulazu će biti provjereni sadržaji svakog transparenta i zastave

- nije dozvoljen unos megafona

- transparente je moguće postaviti na prva dva reda gostujućeg sektora

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message