Obavijesti

Sport

Komentari 58

Otkrili sudbinu Horvata? Savez: Ovo smatramo neuspjehom...

Otkrili sudbinu Horvata? Savez: Ovo smatramo neuspjehom...
4

Gospodin Červar je koordinator i vjerujem da će on, kada sve prođe i kada se stvari slegnu, a to će biti ubrzo, objasniti situaciju i donijeti zaključke, kazao je Gobac

VIDEO

Važno je da se poštuju odluke Skupštine HRS-a, a jedna od njih je i postavljeni cilj na ovom SP-u, a to je plasman u četvrtfinale i među osam najboljih da bismo bili sigurni u olimpijske kvalifikacije. Ne želim prejudicirati bilo kakvu odluku, bilo kakav zaključak i ne mislim da ćemo o takvim stvarima diskutirati u javnosti, jer to nema nikakvog smisla. Znam u kojem pravcu moramo ići, čut ćemo sva razmišljanja, pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje.

Rekao je to za SN dugogodišnji vladar hrvatskog rukometa Zorana Gobac koji već dugo vremena nije imao javnih istupa, no odlučio je nešto kazati nakon novog debakla hrvatske rukometne reprezentacije. Cilj, očito, nije ispunjen pa hrvatska javnost može očekivati promijene na izborničkoj klupi...

Jonkoping: Svjetsko rukometno prvenstvo, skupina G, Hrvatska - SAD

- Gospodin Červar je koordinator i vjerujem da će on kada sve prođe i kada se stvari slegnu, a to će biti ubrzo ne sumnjam, objasniti situaciju i donijeti zaključke, jer nas čekaju nove akcije. Moji stavovi dobro su znani svim članovima Upravnog odbora i to je ono što je važno za reći - kazao je Gobac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Treba li izbornik Horvat otići s klupe nakon devetog mjesta?
Treba li izbornik Horvat otići s klupe nakon devetog mjesta?
Bizarni istup izbornika: Pravio se da govori, a nije ni zucnuo?! 'Greška neka? Odgovorio sam'
Bizarni istup izbornika: Pravio se da govori, a nije ni zucnuo?! 'Greška neka? Odgovorio sam'

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI SI TI TIP NAVIJAČA?

Tko će biti nasljednik Hrvoja Horvata i kada, još nije poznato...

- Ne znam, vidjet ćemo što će koordinator muških selekcija predložiti, što će na to reći Upravni odbor i tek nakon toga ćemo dočekati zaključke. U svakom slučaju svjesni smo da moramo brzo reagirati i sljedećih dana kada se svi vrate iz Švedske pričat ćemo o tome - zaključio je Gobac.

Zagreb: Okupljanje hrvatske muške rukometne reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva
Horvat: Pokazali smo da je 5-1 zona pravo oružje! Duvnjak: Ja ću se odazvati ako mogu pomoći
Horvat: Pokazali smo da je 5-1 zona pravo oružje! Duvnjak: Ja ću se odazvati ako mogu pomoći

Naposljetku, i Hrvatski rukometni savez na kraju je službenim priopćenjem obznanio hrvatsku javnost da je 9. mjesto u Švedskoj i Poljskoj - neuspjeh. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani predstavnici medija,

nakon posljednjeg susreta hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj te pobjede nad Bahreinom 43:32, odnosno osvojenog 9. mjesta, Hrvatski rukometni savez obavještava javnost da nije zadovoljan s ostvarenim rezultatom i smatra ga neuspjehom. Minimalni cilj koji je bio postavljen pred izbornika i reprezentaciju bilo je četvrtfinale. Budući da ono nije ostvareno, o statusu izbornika i daljnjem slijedu događaja, Hrvatski rukometni savez čeka očitovanje koordinatora struke Line Červara. Naime, sustav Hrvatskog rukometnog saveza ja postavljen tako da izbornike nacionalnih selekcija predlaže i opoziva koordinator struke, a nakon toga odluku usvaja ili odbija Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza. O svim daljnjim koracima, obavijestit ćemo vas pravovremeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu