Obavijesti

Sport

Komentari 35

Hrgović poručio: Anthony, dođi! Uništio bih Joshuu u ringu! Pa čovjek je tako trom i nespretan

Hrgović poručio: Anthony, dođi! Uništio bih Joshuu u ringu! Pa čovjek je tako trom i nespretan
6

Usik? Da, uništio bih i njega! On je premalen za mene, a ja sam prejak za njega. Mogao bih pobijediti svakoga, govorio je samouvjereni Filip u Londonu nakon Joshuine pobjede nad Franklinom

VIDEO

Prije dva tjedna poručio je Oleksandru Usiku:

- Ako se Tyson Fury ne želi boriti s tobom, ja imam rješenje, bori se sa mnom!

Pokretanje videa...

Filip Hrgović i Lidija Bačić 00:34

U subotu je, pak, otputovao u London, središte boksačkog svijeta toga dana, gdje su, na meču Anthonyja Joshue i Jermainea Franklina, bili svi koji nešto znače u organizaciji mečeva. Filip Hrgović slikao se u otmjenom odijelu, u hotelu, a onda jedva dočekao strane novinare. Da, Filip je definitivno promijenio pristup i retoriku i shvatio da bez samopromocije i pokoje teške riječi u svijetu boksa ne ide.

- Očekivao sam više od Joshue, mislio sam da će ga nokautirati, ali bio je previše oprezan i nije se htio potući. Boksao je solidno, ali ništa spektakularno. Anthony treba odraditi još koju borbu kako bi se vratio na pravi put. Očigledno je imao velik pritisak, ali navijači ipak očekuju više od bivšeg svjetskog prvaka - počeo je analizu meča, a onda iskoristio priliku da izazove i Joshuu, baš kao što je izazvao Usika:

Hrgović: Ispred Joshue sam

- Nisam vidio da je napredovao, nije imao puno udaraca i djelovao je tromo i nespretno. Očekivao sam da će biti agresivniji i gladniji. Ako želi ponovno izazvati prvaka i boriti se za pojas, neka boksa najprije protiv mene! Ispred njega sam na IBF-ovoj rang ljestvici i bilo bi fer da se bori sa mnom prije nove prilike da osvoji pojas.

Filip Hrgovic v Zhilei Zhang

A onda je tek bacio rukavicu u lice Britancu:

- Uništio bih ga! Da meni u ring dođe ovakav, ne bi imao šanse! Pouzdajem se u svoje boksačke vještine, u svoju bradu, brzinu i snagu. I u svoje odijelo, haha - našalio se Filip kad mu je novinar rekao da izgleda kao hrvatski James Bond.

Hrgović: Iduću borbu želim s Usikom

A na pitanje s kime bi radije u ring, Usikom, Furyjem ili Joshuom, rekao je:

- Najradije bih iduću borbu s Usikom. Ali samo se želim boriti, s bilo kime, jer je već puno vremena prošlo od moje posljednje borbe. Spreman sam.

Anthony Joshua v Jermaine Franklin

A biste li uništili i Usika, kao što smatrate da biste napravili Joshui?

- Naravno! On je premalen za mene, a ja sam prejak za njega. Mogao bih pobijediti svakoga.

Hearn navija za meč Joshue i Furyja

Promotor Eddie Hearn bio je ondje i sigurno čuo Filipove želje. On je rekao da bi volio na ljeto vidjeti meč Joshue i Furyja, pa naveo da ima još sjajnih teškaša poput Whytea i Wildera. Hrgovića nije spomenuo. Ali duguje mu pravu priliku. Kao prvom izazivaču po IBF-u.

Hrgović će u lipnju napuniti 31 godinu, ima 15 pobjeda bez poraza, 12 nokautom, ali u zadnjih godinu i pol dana imao je samo jedan meč: pobjedu nad Kinezom Zhangom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti