Sport

Komentari 16

Krečkov sin nije vidio loptu da prolazi kroz rupu pa nije priznao gol, a sad je razbjesnio Orijent

Krečkov sin nije vidio loptu da prolazi kroz rupu pa nije priznao gol, a sad je razbjesnio Orijent

Tino Krečak 2016. poništio je čisti gol Aralice iz penala. Naime, postojala je rupa u mreži koju nitko od sudaca nije vidio pa je tako umjesto na centar, pokazao na gol aut

Croatia iz Zmijavaca jučer je golom Gudelja u nadoknadi uzela sva tri boda (2-1) u utakmici s Orijentom 1919, a 'rafalnu paljbu' po glavnom sucu sasuo je trener gostiju Damir Milinović.

- Krečak, sramoto jedna,  isti si lopov kao tvoj stric ili što ti je već - vikao je trener gostujuće momčadi. 

Na koncu se ispostavilo da Tino Krečak nije nećak već sin poznatijeg oca Zorana. Zoran je 1999. godine svojom, kasnije se ispostavilo pogrešnom procjenom zaleđa uskratio nogometašima Rijeke naslov prvaka u utrci sa zagrebačkom Croatijom.

Za Rijeku je tada igrao branič Damir Milinoviću, današnji trener Orijenta 1919, a dva desetljeća nakon sporne utakmice Milinoviću se opet 'smračilo' zbog obitelji Krečak. I u ovom slučaju bivši igrač Rijeke stajao je nasuprot Croatije, samo ne zagrebačke, nego zmijavačke. 

Utakmica, ipak se mora priznati, nije imala 'težinu' naslova prvaka, ali svi znamo kako se komentira suđenje u hrvatskim niželigašima. 

Gosti su utakmicu završili s devet igrača, a gol za poraz primili su u sučevoj nadoknadi. Krečak vjerojatno nije imao namjere oštetiti goste s Krimeje, no jednostavno nije sudački kriterij prilagodio uvjetima za igru. 

A mlađem Krečaku ovo nije prvi put da puni medijske stupce svojim suđenjem. Naime, još uvijek je u sjećanju utakmice Druge HNL između Dugopolja i Sesveta (2-2) iz 2016. kada nije priznao regularan gol iz penala gostujućeg napadača Ante Aralice. Preciznije, ni on, a ni njegov pomoćnik nisu vidjeli da je lopta prošla kroz rupu u mreži pa je tako umjesto da pokaže na centar dosudio gol aut. 


 

Najčitaniji članci