Sport

Komentari 31

Lovren: Baš svi su nas otpisali, nemojte to raditi kad je bitno

Lovren: Baš svi su nas otpisali, nemojte to raditi kad je bitno

Dečki mogu biti zadovoljni. Juranović je fantastično odradio posao pa me kratkim dodavanjem uvalio u nezgodnu situaciju sa žutim kartonima, ali opraštam mu, našalio se stoper

Hrvatska je protiv Škotske slavila 3-1 i tako prošla dalje kao drugoplasirana u svojoj skupini D na Europskom prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje na Trgu bana Jelačića

Nakon prve dvije blijede predstave atmosfera nije bila blistava, priznao je i stoper Dejan Lovren:

- Gledajte, nije bila neka atmosfera prije ove utakmice, ali skupili smo snage, glave, odradili smo par ozbiljnih razgovora između nas i kliknuli smo. Mislim da je ovo bitna pobjeda za sljedeći korak i definitivno će nam dignuti samopouzdanje. Velika pobjeda danas.

Izbornik Zlatko Dalić eksperimentirao je s postavom kroz prve dvije utakmice, no izgleda da je u ovoj napokon pogodio:

- Promjene u sastavu? Svaki trenutak je za nas bitan, razumiješ me... Pogotovo kad znaš da su te većinom svi otpisali. Nisu baš bili pozitivni komentari i slažem se s tim jer nismo bili na nivou, ali nemojte nas otpisati kad je najbitnije.

Među onima koji su u postavu ušli je bio i Josip Juranović što su mnogi dočekali sa skepsom, no Juranović je, kao i ostali, odigrao dobru utakmicu. Složio se s tim i Lovren, ali je malo i 'pecnuo' Juranovića. Lovrena zbog žutog kartona neće biti u idućoj utakmici.

- Odlično. Dečki mogu biti zadovoljni. Jura je fantastično odradio posao pa me kratkim dodavanjem uvalio u nezgodnu situaciju sa žutim kartonima, ali opraštam mu, idemo dalje. Nikola je pokazao kvalitetu, sretan sam zbog njih.

Dotakao se i mogućih protivnika:

- Ne trebamo to gledati, koncentriramo se samo na nas. Bit ćemo bolji i pozitivniji, imamo više vjere u nas i to je najvažnije.

Najčitaniji članci