Sport

Komentari 14

'Mali, di si? Marić!' Linin žustri time out ipak nije urodio golom

'Mali, di si? Marić!' Linin žustri time out ipak nije urodio golom

Izbornik 'kauboja' Lino Červar (69) zaustavio je naš napad 54 sekunde prije kraja utakmice. Imali smo napad za pobjedu, a Lino je htio momcima prenije ti plan. U tom uzbuđenju opet je tražio 'malog', to je sad bio Marić

Cindrić nije igrao, 'razbijeni' Karačić gledao je strop dvorane na klupi dok mu je fizioterapeut masirao koljeno, a Hrvatska je imala posljednji napad. Na semaforu 22-22, pa zašto ne bi, nakon -6 (21-15) sad preokrenuli te Španjolce pa nek se onda zapitaju. Červar stišće gumb za timeout i zove igrače na minutu odmora.

- Slušaj, idemo 7 na 6. Slušaj! Ovako. Ti si i ti si. gdje je ovaj mali, Marić. MARIĆ! (tu sam, tu sam čuje se Marino) Na petici, a ovaj na dvojici samo to držite. A ti sa srednjega, važi ga, važi ga - poručio je Lino na ključnom timeoutu., a igrači su otišli na teren.

POGLEDAJTE VIDEO I SAZNAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA: 

Graz: Hrvatska rukometna reprezentacija susrela se s Bjelorusijom u 2. kolu EP-a

Akcija je krenula, Duvnjak je dobio loptu u ruke, ali nije bilo pokretljivosti, a ni mjesta za prodor kad smo uveli još jednog igrača. Duvnjak je 'vagao', Marić je bio an mjestu, ali lopta nije mogla proći. I kapetan je opalio... I promašio! Šteta, lopta je prohujala pokraj lijeve stative španjolskog gola, odahnuo je Corrales i nekoliko sekundi kasnije to je bilo to. (22-22)

Hrvatska ide u polufinale, a zna se da će nam protivnik biti Norveška ili Slovenija koje se bore za prvo mjesto u drugoj grupi. Pobjednik spomenute grupe igrat će protiv 'kauboja' u petak, 24. siječnja u 20 sati i 30 minuta na parketu Tele 2 Arene u Stockholmu. Naši rukometaši sad idu na zasluženi odmor, a onda slijedi 'ono pravo'...

Najčitaniji članci