Sport

Komentari 10

Ozlijeđeni talijanski junak: Ako osvojimo, skačem na jednoj nozi

Ozlijeđeni talijanski junak: Ako osvojimo, skačem na jednoj nozi

Svjestan sam da će to biti teška utakmica, ali navijanje engleskih navijača samo će nas još više 'napaliti'. Ako osvojimo naslov silazim na travnjak, rekao je Talijan koji je 'pokidao' Ahilovu tetivu

Jedan od najboljih talijanskih reprezentativaca na Euru Leonardo Spinazzola, koji je ozlijedio Ahilovu tetivu u četvrtfinalu protiv Belgije, najavio je da će u nedjelju biti na Wembleyju kako bi navijao za svoje suigrače u finalu protiv Engleske.

- Bit ću na tribinama Wembleyja sa štakama i navijati za svoje suigrače. Svjestan sam da će to biti teška utakmica, ali navijanje engleskih navijača samo će nas još više 'napaliti'. Ako osvojimo naslov silazim na travnjak da zajedno proslavimo. Supruga mi stalno govori da budem oprezan, pa ću skakutati na jednoj nozi - rekao je Spinazzola pa se dotakao zajedništva u momčadi:

- Ova reprezentacija je odlična ekipa, svi se osjećamo kao da smo jedna velika obitelj - izjavio je za talijanske medije Spinazzola, koji je već obavio operaciju u Finskoj i bit će izvan terena sedam do osam mjeseci.

Nakon operacije se oglasio na Instagramu, potvrdio je da je zahvat prošao najbolje moguće i rekao: Odbrojavanje počinje!

Spinazzola je na Euru briljirao na poziciji lijevog braniča, često se priključivao napadu, dva puta je asistirao za pogotke i dva puta je od Uefe proglašen najboljim igračem utakmice.

Najčitaniji članci