Obavijesti

Sport

Komentari 37

Zvezda je drastično kažnjena: Zbog Repeše su bez publike...

Zvezda je iduće dvije utakmice bez gledatelja, a nakon tog tri utakmice moći će gledati samo djeca do 14 godina i žene. Jasmin Repeša dobio je kaznu od 3 tisuće i 300 eura jer se nije pojavio na presici nakon utakmice

VIDEO

Crvena zvezda je zbog nereda prije pete finalne utakmice ABA lige kažnjena s utakmicama bez gledatelja!

Zvezda je iduće dvije utakmice bez gledatelja, a nakon tog tri utakmice moći će gledati samo djeca do 14 godina i žene. Uz to, srpski klub je i dobio novčanu kaznu od 35 tisuća eura. Jasmin Repeša dobio je kaznu od 3 tisuće i 300 eura jer se nije pojavio na presici nakon utakmice.

 

Zvezda je u 'majstorici' pobijedila Budućnost 97-54, a u dvorani Pionir su prije početka fizički napadnuti gostujući igrači. Trener Budućnosti Jasmin Repeša je odmah nakon utakmice podnio otkaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Kaos u Beogradu! Delije napale košarkaše Budućnosti i Repešu
Kaos u Beogradu! Delije napale košarkaše Budućnosti i Repešu

Budućnost tražila oduzimanje naslova Zvezdi i ponavljanje finala

Budućnost je napala ABA ligu, optužila je vodstvo da je palo pod utjecaj Zvezde, te je uložila zahtjev za poništenjem utakmice.

- Zbog napada domaćih navijača na igrače Budućnosti nisu postojali uvjeti za normalno odigravanje utakmice. Obratit ćemo se klubovima koji su članovi i vlasnici ABA lige sa jasnim zahtjevom da se finalna serija ovogodišnjeg natjecanja poništi. Uputit ćemo i zahtjev da se usvoje nove propozicije lige koje će propisati drastične kazne za sve one klubove koji na svojim utakmicama dozvole i djelić onoga što je Crvena Zvezda na posljednjoj utakmici priredila Budućnosti. Nova pravila natjecanja bi morala eliminirati situacije u kojima igrači tijekom utakmice, umjesto o vrhunskim sportskim rezultatima, razmišljaju o svojoj osobnoj sigurnosti - stoji u posljednjem priopćenju Budućnosti.

 

Budućnost u borbi: Poništite to finale, a Zvezdi uzmite naslov!

Delije napale igrače Budućnosti i vrijeđale Repešu

Najžešći navijači Crvene zvezde prije zagrijavanja su ušli na teren, zaigrali košarku, a onda su sjeli samo nekoliko metara od klupe na kojoj su se nalazili igrači Budućnosti.

Nekoliko minuta prije zagrijavanja, ti isti ljudi su napali igrače gostujuće momčadi, gađali su ih upaljačima, kovanicama, bocama,... Fizički su napadnuti igrači Norris Cole, Earl Clark, Nemanja Gordić, a trenera Jasmina Repešu su vrijeđali.

S tribina Pionira se orilo se 'Ubij Šiptara'.  Jasmin Repeša nakon utakmice nije želio davati nikakve izjave, a ubrzo je stigla vijest da je dao ostavku. 

Budućnost bez Repeše: Dao je ostavku nakon poraza u finalu
Repešina Budućnost oštra: Za nas ABA liga više ne postoji!

'Sport nije život i smrt...'

Danas se napokon putem službenih stranica oglasio i Jasmin Repeša.

Od srca zahvaljujem igračima i stručnom stožeru na suradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo željeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti - rekao je.

Repeša: U traumi smo, sport nije pitanje života i smrti...
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru