Mnogi uživaju u gledanju filma uz grickalice. Ali ako su kokice iz mikrovalne vaša omiljena poslastica, možda je bolje da ne pogledate kako one izgledaju prije nego 'popucaju'
Neobičan događaj iznenadio je mnoge, a posebno djelatnike kina koji su samo u čudu gledali i snimali životinju koja je mirno ušla i izašla iz kina. Kažu da je jeo iz smeća, a pojeo je i nekoliko kokica
Danas ih jedemo najčešće slane s maslacem, a na tržištu je dostupno puno slatkih i slanih varijacija pa se mogu naći karamelizirane, čokoladne, sa sirom i ljute
Orasi su najdosljednije povezani s boljim kognitivnim zdravljem. Žene koje su konzumirale najmanje dvije porcije oraha tjedno su najzdravije starile bez problema s pamćenjem
Bio je toliko važan domorocima da su, kad su Europljani prvi put stigli u Ameriku u potrazi za zlatom i pitali domoroce za dragocjenu žutu tvar, pokazali im kukuruz. Jer za njih nije bilo gotovo ništa vrednije od tih zrna
Na svom TikToku June Long iz SAD-a je objasnio zašto kupci u njihovim kinima ne bi trebali uzimati srednje kokice, nego samo male ili velike. Pokazao je da nema razlike između malih i srednjih veličina
Jadranki Franac (38) ostanak bez posla bio je dodatna motivacija za preseljenje. Prije nego što se odlučila preseliti, otišla je na Velebit gdje je pokušala spoznati je li suživot s prirodom nešto čemu istinski pripada...
Većina ljudi voli grickati, pogotovo navečer uz dobar film, što nutricionisti kažu da nikako nije dobro za organizam, ni ljepotu. Ipak, postoje neke grickalice koje će zadovoljiti želju i 'formu'
Molly Yeh, kuharica, blogerica i voditeljica kulinarske emisije na Food Networku nedavno je objavila recept za salatu s kokicama, povrćem i majonezom i izazvala burne rasprave
Vrećice u kojima su pakirane kokice za mikrovalnu pećnicu sadrže brojne kemikalije - a problem je i u njihovom dodatku soli, masnoća te drugih sastojaka zbog kojih se ovakve kokice svrstavaju u grupu opasne hrane
Zrna kukuruza su iz okolice Vukovara, a sol s Paga. Svi dodaci su od domaćih brendova. Pakirane gotove kokice su sto posto domaće, od polja do stola, kaže Marijan Babić, direktor Tvornice kokica Zagreb
Kokice su za mnoge više od obične grickalice, a otkrivamo i savršenu rutinu pripreme koja će rezultirati uvijek jednako ukusnim i hrskavim zalogajima u kojima ćete zaista uživati
Ako želite baš savršene kokice iz mikrovalne, pećnicu bi trebali zagrijati prije nego stavite vrećicu s kokicama unutra. Na taj način navodno neće biti kukuruza koji neće puknuti
Većina ljudi voli grickati dok nešto radi, no često će posegnuti za lošim namirnicama. Donosimo vam popis 5 namirnica koje možete pripremiti unaprijed da biste imali pri ruci zdravi zalogaj
ODLUČITE SAMI One mogu biti i dobre i loše za zdravlje, ovisno o tome kako ih pripremate. Same po sebi, bez dodavanja šećera ili soli, mogu biti zdrava grickalica
Deveta igračica svijeta Serena Williams (37) je osim po igračkoj kvaliteti u svijetu tenisa poznata i po oblinama. Priznaje to i sama, a 'problem' je sad predstavila na Twitteru
Holivudski glumac koristi slobodne trenutke da 'pobjegne' sa seta i upozna Zagreb. Posjetio je restoran u centru u kojem radi Hrvoje Šalković (45), a stigao je posjetiti i Muzej suvremene umjetnosti
Najvažnije je pripremati ih bez dodataka, pogotovo masnoća, jer tako smanjujete njihovu nutritivnu vrijednost, a pojačavate kalorijsku. One pečene samo na vrućem zraku su niskokalorične
OPREZ Palmina mast u kokicama za mikrovalnu može podići kolesterol pa treba paziti koliko ih jedemo. U svim kokicama koje smo analizirali, ima puno soli pa je i to razlog za oprez
"Kokice" su zapravo komadići bijelih koralja koje je more izbacilo na obalu pomiješani s vulkanskim kamenčićima i pijeskom. Neki izgledaju baš kao kokice, a neki su puno veći
Iskoristi svoj Oranž