Većina svečanih blagdanskih objeda uključuje pečenje koje je nerijetko posluženo uz krumpir iz pećnice, a stručnjaci kažu da zbog jedne greške krumpir nije dovoljno hrskav
Volim krumpire narezane na relativno sitne komade. Stavim ih kuhati u slanu vodu na štednjaku, oko osam ili deset minuta, zatim iscijedim vodu. Umiješam ih u griz ili brašno te stavim peći s malo ulja, rekla je kuharica
Australka je na društvenoj mreži podijelila recept za, kako kaže, najbolje pečene krumpire koje ćete ikad probati. Tvrdi da je tajna u tome da ih dobro protresete u cjedilu prije pečenja
Treba uzeti u obzir nekoliko koraka prije nego što krumpir stavite u pećnicu. Kako bi osigurali da su krumpiri mekani iznutra, prije pečenja treba ih napola skuhati
Jednostavno i prilično jeftino jelo, a jako ukusno, kobasice zapečene krumpirom i umakom se jednostavno pripremaju, a dobro će vas zagrijati tijekom hladnih zimskih mjeseci
Nutricionistica iz Melbournea, Laura Ford, pokazala je svoj recept za pečene krumpire s jednim sastojkom koji svi vjerojatno imamo kod kuće. Njezini ukusni krumpiri oduševili su mnoge
Sam Richards, 22 godišnji vlasnik bloga o kuhanju na Instagramu, objavio je kako priprema savršeno hrskavi pečeni krumpir. On ga priprema u tri koraka, što traži vrijeme, ali je na kraju izuzetno ukusan
Iskoristi svoj Oranž