Lifestyle

Komentari 47

Borba s vremenom: 4 ženske vježbe za lijepe i čvrste grudi

Borba s vremenom: 4 ženske vježbe za lijepe i čvrste grudi

Lezite na prostiirku s licem prema dolje, a ruke i noge ispružite. Istovremeno podižite i ruke i noge prema stropu, što je više moguće; zadržite ih dvije sekunde, opustite, pa ponovite, savjetuje trener

Budući da su većinom masno tkivo, s vremenom ženama grudi počinju počinju gubiti formu, a stanjuje se i spušta i koža grudi.. Da biste taj efekt usporili, pokušajte s ove četiri vježbe za poprsje koje preporučuje trener Harley Pasternak koji je radio sa brojnim glazbenim i filmskim zvijezdama poput Rihanne i Megan Fox.

POGLEDAJTE VIDEO ZA SVAKU VJEŽBU

- Svi ovi pokreti jačaju i stražnji dio tijela, povlače ramena prema naprijed i podižu grudi - kaže Pasternak.

1. Superman

Lezite na prostirku s licem prema dolje, a ruke i noge maksimalno ispružite. Istovremeno podižite i ruke i noge prema stropu, što je više moguće; zadržite ih dvije sekunde, opustite, pa ponovite.


2. Leđno rastezanje s utezima 

 

Lezite na leđa sa savijenim koljenima i sa utegom od 3 kilograma u svakoj ruci. Ruke ispružite prema stropu, a onda ih spuštajte sa prema iza, dok ne dođete do ravnine ušiju pa ponovite nekoliko puta.

3. Spust sa ukočenim nogama

Stanite s nogama na plodu u širini ramena, a sa koljenima blago raširenima; držite uteg od tri kilograma u svakoj ruci, s dlanovima okrenutima prema bedrima. Gurajte kukove unatrag (zadržite težinu na petama), pa polako spuštajte trup.


4. TRX za stražnje mišiće

Stojte s nogama okrenutim prema TRX spravi, uhvatite ručku u svaku ruku; dlanovi okrenuti unutra. Odmaknite se da stvorite malo napetosti u ramenima, a zatim se naslonite na pete tako da vam tijelo formira kut od 45 stupnjeva od poda. Pojasevi trebaju biti napeti, a ruke potpuno ispružene. S uvučenim trbuhom se polako spuštajte dok vam laktovi ne budu uz torzo. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci