Lifestyle

Komentari 4

Imala je 127 kilograma, a sada potiče druge na transformaciju

Imala je 127 kilograma, a sada potiče druge na transformaciju

Izgubila sam 45 kilograma za manje od godinu dana, a ukupno sam skinula 56 kilograma. Za sve su zaslužni zdrava prehrana i vježbanje, kaže Kiah Twisselman iz SAD-a

Kiah Twisselman (27) iz Kalifornije u SAD-u svoju prekomjernu težinu cijeli život je prepisivala 'lošoj' genetici. Prije dvije godine dokazala je suprotno.

Sa 129 kilograma spala je na 73 kilograma. Tvrdi da su za to zaslužne male promjene.

POGLEDAJTE VIDEO: Dečko je ostavio zbog debljine, a sada je miss Velike Britanije

- Izgubila sam 45 kilograma za manje od godinu dana, a ukupno sam skinula 56 kilograma. Za sve su zaslužni zdrava prehrana i vježbanje. Promjena navika promijenila mi je život. Osim što sam mršavija i zdravija, osjećam se bolje i zadovoljna sam svojim tijelom - kaže Kiah.

Objasnila je da je za disciplinu zaslužno samo pet savjeta koje je slijedila.

- Budila sam se sat vremena ranije nego inače. Svako jutro zapisala sam deset stvari na kojima sam zahvalna. Izbacila sam nezdravu i kaloričnu hranu. Obećala sam sebi da ću piti dovoljno vode. Peta promjena je tjelesna aktivnost, koja mi je prije transformacije bila uvijek na zadnjemu mjestu i nešto za što nemam vremena - kaže i dodaje kako vježba svaki dan oko pola sata.

Svoje iskustvo odlučila je podijeliti s drugima. Pokrenula je blog i Instagram profil kako bi inspirirala druge da smršave i tako promijene svoj život nabolje.

 

Najčitaniji članci