Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Jedete više jer ste doma? Ovih 5 namirnica smanjuju debljanje

Jedete više jer ste doma? Ovih 5 namirnica smanjuju debljanje
1

U slučaju da se pitate što učiniti i kako uzeti situaciju u svoje ruke, ove namirnice će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme dok ste u četiri zida, primjerice ako radite od doma

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

NA STRUKU SE NAJBRŽE SKUPLJAJU MASNE NASLAGE, A TEŠKO SE GUBE

Biti stalno kod kuće je teško, ali pruža nam dovoljno vremena da se vratimo u formu i budemo fit, piše The Indian Express.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

Međutim, postoji i neprestano privlačenje stresnog jedenja, ali zar ne bi bilo idealno dočekati ljeto bez dodatnih kilograma? U slučaju da se pitate što učiniti i kako uzeti situaciju u svoje ruke, ove namirnice će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme dok ste kod kuće.

Stevija

Poljubite rafinirani šećer i recite mu 'doviđenja'. Ne samo da povećava šećer u krvi, već također pokreće inzulin kroz vaše tijelo, što postupno dovodi do nakupljanja masnoće oko trbuha. Umjesto toga koristite steviju. Stevija je 100-postotna alternativa prirodnom šećeru, dobivena od prirodnog bilja. Ovaj prehrambeni proizvod je koristan i za dijabetičare tipa 2, srčane bolesnike i one koji su svjesni da se debljaju.

Musli žitarice

Fotolia

U prehranu uvrstite namirnice obogaćene vlaknima i proteinima. Najbolji način za uključivanje takve prehrane je konzumiranje Musli žitarica. One pomaže u smanjivanju težine i dobre su za srce. Ima niski postotak masti i visoki postotak vlakana stoga ih je dobro jesti i za doručak. Nema ništa bolje od zdjelice Musli žitarica s mlijekom i komadićima voća. 

Zobene pahuljice

Zob je savršena ravnoteža zdravlja i okusa. Visoko je bogata dijetalnim vlaknima i upravo zbog toga se duže osjećate sitim, a pomaže vam u smanjenu kilograma. Također, pomažu i u snižavanju krvnog tlaka i pomažu u probavi, što ubrzava metabolizam tijela da brže gubi kilograme. Konzumirajte ih tijekom doručka ili ih jednostavno koristite kao brašno za izradu kruha ili za desert bez glutena.

Zeleni čaj

Zeleni čaj je najbolji način sagorijevanja tjelesnih masti jer izvrsno radi na razbijanju masnih stanica.  Kofein u zelenom čaju dobro je poznati stimulans koji može pomoći sagorijevanju masti i poboljšati rad vježbanja.

Med

Med nije odličan samo za vašu kožu, već je i spoj prirodnog šećera, zajedno s enzimima u tragovima, mineralima i vitaminima, za razliku od bilo kojeg drugog zaslađivača na planeti. Zamijenite šećer za med i dodajte ga desertima, doručcima i posudama s voćem radi guštanja bez krivnje.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

ZAKAŽITE SASTANAK S HRANOM: SJEĆATE LI SE PAUZE ZA RUČAK

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom