Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Našli su metak na rendgenu: Veprića će morati uspavati

Vepar je nekoliko dana bio u karanteni nakon što su ga našli u Ulici Štefanovec. Gdje je i tko pucao na vepra, ne možemo pretpostavljati, rekao je ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba Damir Skok

Foto: Damir Skok
17 komentara

Nažalost, veprić kojeg je terenska ekipa Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u četvrtak preuzela od policije, stradao je od metka. Iako se prvo mislilo da se radi o naletu automobila nakon što su ga podvrgnuli rendgenu uočili su zrno metka na grudnom kralješku, rekao nam je ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba Damir Skok

Foto: Dumovec

Podsjetimo, terenska ekipa iz Skloništa za nezbrinute životinje dobila je poziv od policije oko 11 sati nakon čega su otišli po veprića starog oko godinu i pol dana.

U DUMOVCU JE Auto naletio na njega: Vepar je dobio lijekove, ide na rendgen

Pronađen je na cesti u Ulici Štefanovec. Vepar je nekoliko dana bio u karanteni. Dobivao je lijekove, ali nisu se usudili ga odmah uspavati kako bi detaljnije provjerili ozljede niti mu se odmah pretjerano približavati kako životinja ne bi otporom naštetila sama sebi.  Danas ujutro nakon rendgena odlučili su ga, radi težine ozljeda, uspavati.

- Gdje je i tko pucao na vepra, ne možemo pretpostavljati. U blizini je šuma, a ozlijeđeni vepar od mjesta na kojem je zadobio ranu, mogao je prijeći i nekoliko kilometara – rekao je Skok. Veprić je težio oko 50 kilograma i imao je problema sa stražnjim nogama. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message