Obavijesti

Show

Komentari 19

Flauta među nogama, lubenice lomila grudima, Kitasso: Ovo su nastupi koji su šokirali Hrvate

Flauta među nogama, lubenice lomila grudima, Kitasso: Ovo su nastupi koji su šokirali Hrvate
13

Beatrice McQueef je zasvirala flautu u 'Supertalentu', ali ne ustima. Prije koju godinu publiku su šokirale i žene koje su i svoje grudi pretvorile u senzaciju, a ne možemo zaboraviti i neke starije legendarne nastupe...

VIDEO

Australka Beatrice McQueef šokirala je u zadnjoj audicijskoj epizodi 'Supertalenta' žiri, publiku, ali i cijelu Hrvatsku svojim bizarnim talentom. Doktorica je skinula svoju suknju, noge podigla na dvije stolice i okrenula se naopačke. Onda je počela svirati flautu svojim spolovilom.

Žiri je ostao bez riječi, a Australka je naposljetku dobila dva 'ne' i dva 'da'. Gledatelji su zgroženi njezinim nastupom i tvrde kako je točka ponižavajuća za žene. 

Zgroženi talentom Amerikanca Dana 

Gledatelji su još jednom točkom ove sezone 'Supertalenta' ostali zgroženi, onom Amerikanca Dana Meyera. On je, kako je tada rekao, 'pokušao izvesti nemoguće'. Prvo je progutao mač, a zatim jedan vijugavi mač, zaobljeni mač i pilu

Ena je osvojila povijesni zlatni gumb, a gledatelji oduševljeni: 'Najljepši glas, zaslužila si!'
Ena je osvojila povijesni zlatni gumb, a gledatelji oduševljeni: 'Najljepši glas, zaslužila si!'

I kad su svi mislili da je performansu kraj, Dan je zatražio i Fabijanovu pomoć. Zamolio ga je da glumi Indianu Jonesa i da drži bič. Fabijanov zadatak bio izvući bičem mač koji je Dan progutao. I u svemu je uspio.

Neki gledatelji bili su impresionirani Danom, dok su drugi bili vrlo kritični te pisali kako ovakve nastupe treba zabraniti, među ostalim, i zbog djece koja gledaju emisiju. 

- Ovo nije talent, već ludost. Nije gledljivo, niti zabavno, moje mišljenje - jedan je od brojnih komentara koji su se nizali nakon Danovog nastupa. 

Plesnu točku izvele Wendine grudi 

Prošle je godine u 'Supertalent' stigla Wendi Superstar koja je izvela nezaboravnu plesnu točku. Odnosno, plesnu točku su izvele njene grudi. Tada je Wendi rekla kako svoj talent ne vježba, nego joj dolazi prirodno. 

storyeditor/2022-10-10/Wendi-Superstar-4.jpg

Martina Tomčić zaplakala je od smijeha, no poručila kako ipak ne želi ponovno vidjeti takav nastup i dala joj 'ne', dok su ostali članovi žirija bili oduševljeni. 

Martina mu dala 'X', a talentom je naveo Maju na čudno pitanje: 'Jeste li ikad vodili ljubav?'
Martina mu dala 'X', a  talentom je naveo Maju na čudno pitanje: 'Jeste li ikad vodili ljubav?'

- Moj nastup stvara polemiku, ali kao i sve drugo, ne može se svidjeti svima. Ovaj nastup izvodim i pred djecom. Mnogo sam puta bila na televiziji i nikad se nije ništa loše dogodilo - ispričala je Wendi prošle godine. 

Grudima razbila lubenicu 

Još jedan šokantan nastup u kojem su glavna zvijezda bile grudi bio je onaj 2019., kada je na pozornicu došla Susan Skyes iz SAD-a, poznatija u svijetu po svojem umjetničkom imenu - Busty Heart. 

Ona je u 'Supertalentu' pokazala svoje umijeće razbijanja stvari - grudima

- Imala sam devet operacija u 14 godina. Riječ je o implantatima - kaže. Sad nosi košaricu H. Iako su njezini vjerni pratitelji često zabrinuti zbog njezina zdravlja, jer sigurno nije lako nositi takav teret na leđima svaki dan s obzirom na to da joj svaka dojka ima devet kilograma, Busty Heart je rekla da ona svojim grudima ipak pruža pravi tretman.

Francuski žiri zgrozio se zbog talenta Beatrice McQueef: 'Nije mi nimalo neugodno radi toga'
Francuski žiri zgrozio se zbog talenta Beatrice McQueef: 'Nije mi nimalo neugodno radi toga'

- Imam jedan grudnjak u svojoj veličini, ali takvi modeli više nisu u prodaji. Zato ne nosim grudnjak. To je tajna. Grudnjak bi mi se urezao duboko u ramena. Zato ga nikad ne nosim - ispričala je tada.

'Kitasso' slikao, ali ne kistom... 

Godinu dana ranije je Hrvate šokirao nastup Brenta Raya Frasera iz Kanade. 

Na pozornici se pojavio u bijelom kombinezonu, a nakon što ga je svukao sa sebe te krenuo u realizaciju svog nastupa – crtanja na platnu pomoću penisa, Martina je stisnula X i napustila studio, dok je ostatak žirija u čudu i s velikim zanimanjem gledao nastup. 

- Zaštitio sam svoj penis od 25,5 centimetara jer je to moj alat za rad - ispričao nam je Brent tada te otkrio kako je penis osigurao na oko 320.000 kuna. 

Rasprave o Brentovoj tehnici slikanja s penisom. Neki su bili zgroženi takvim sadržajem, a druge je oduševio. 

Beatrice McQueef svirala flautu spolovilom i zgrozila gledatelje: 'Ovo je ponižavajuće za žene...'
Beatrice McQueef svirala flautu spolovilom i zgrozila gledatelje: 'Ovo je ponižavajuće za žene...'

Tada je reagirala i konzervativna udruga Vigilare koja je tvrdila kako je Nova TV, prikazujući taj nastup, počinila protuzakonit čin i medijsko nasilje kojem je izložila mnoge obitelji i djecu u udarnom obiteljskom terminu. Odgovorilo im je tada Vijeće za elektroničke medije i poručilo da nije bilo povrede zakona. 

Roza Hipnoza, ali bez hipnoze... 

Ružica, umjetničkog imenom Roza Hipnoza iz Karlovca, za žiri i publiku 'Supertalenta' pripremila je 2017. godine nastup hipnotiziranja zlatne ribice Đozefine koja pliva kroz obruč, ali taj scenarij nismo gledali.

Phillip Bull je izgubio prtljagu na putu do 'Supertalenta', prije nastupa osmislio novu točku...
Phillip Bull je izgubio prtljagu na putu do 'Supertalenta', prije nastupa osmislio novu točku...

Žiri je izgubio živce pa je osebujna umjetnica dobila četiri X-a i morala je napustiti pozornicu. 

Matijin talent je dupin? 

U nastupu od svega nekoliko sekundi, Zagrepčanin Matija je 2018. žiriju htio pokazati da je dupin. Na pozornicu je došao obojen u plavu boju, s loptom s kojom je 'žonglirao na glavi', a imao je i rekvizite u obliku valova.

Šok u 'Supertalentu': Skinula se i svirala flautu, ali ne na usta...
Šok u 'Supertalentu': Skinula se i svirala flautu, ali ne na usta...

Janko Popović Volarić se tada ustao i zapljeskao, a potom je to učinila i publika. 

Doručak na pozornici 

'Čovjek-struja' Slaviša Pajkić na pozornici je ispekao kobasice i skuhao jaje. Neobični talent otkrio je u srednjoj školi, kad je učio za bravara, a kolegu iz razreda na praksi je stresla struja. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni