Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Nema više Supermana: Henry Cavill više ne nosi crveni plašt

Nakon što je Warner Bros navodno odbio sve zahtjeve oko glumčeve pojave u filmu, Cavill je prihvatio ulogu Geralta od Rivije, to jest Witchera u nadolazećoj TV ekranizaciji igre

Foto: Adria.ign.com
12 komentara

Jedna od stvari na koje su prigovarali gotovo svi obožavatelji Supermana, a i dobar dio onih koji su jednostavno upoznati s likom i djelom ovog superheroja, jest činjenica da je u filmovima gdje ga je glumio Henry Cavill Superman praktički postao ubojica. Jasno, to nije povezano s glumcem koji ga glumi, no sigurno je i ta kritika doprinijela tomu da Cavill više nije Superman.

DAREDEVIL Druga sezona bila je dosadna, hoće li treća sezona biti bolja?

Kako nam donosi Hollywood Reporter, Cavill se više neće zaogrtati crvenim plaštem jer mu se u podosta natrpan raspored jednostavno ne uklapa i gluma tog lika. Valja spomenuti kako su se prvi problemi pojavili prilikom pregovora između glumčevih agenata i kuće Warner Bros oko Cavillovog nastupa u nadolazećem filmu 'Shazam!'. Nakon što je Warner Bros navodno odbio sve zahtjeve oko glumčeve pojave u filmu, Cavill je prihvatio ulogu Geralta od Rivije, to jest Witchera u nadolazećoj televizijskoj ekranizaciji ove igre.

screenshot | Autor: screenshot Foto: screenshot

Time mu je raspored postao zauzet za dogledno vrijeme, a kako je poznato da se u dogledno vrijeme neće snimati 'Man of Steel 2', jasno je da se Cavill takvim postupkom praktički sam maknuo iz uloge.

- Dok nikakve odluke nisu donesene glede nadolazećih filmova o Supermanu, valja istaknuti kako smo uvijek pokazivali veliko poštovanje prema Henryju Cavillu i to ostaje nepromijenjeno - izjavila je producentska kuća u donekle neosjetljivom pismu za medije.

NOVA ŠANSA 'Zlatni kompas': Film nije bio uspješan, kako će serija proći?

Ovo je drugi glavni glumac koji je napustio DC-ov, odnosno Warner Brosov superherojski svemir unatrag nekoliko godina. Ben Affleck odustao je prvo od režije samostalnog filma o ostarjelom Batmanu, da bi potom odustao i od glume, premda je njegova uloga u filmovima 'Zora pravednika' te 'Liga pravde' relativno dobro prihvaćena.

Ipak, franšiza nije niti otprilike zaboravljena. Novi film o Wonder Woman dolazi u kina za otprilike godinu dana, dok nam krajem ove godine na velike ekrane stiže akcijska avantura o kralju oceana, Aquamanu, s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi.

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 10 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Tema: FILM

Message