Show

Komentari 12

Nema više Supermana: Henry Cavill više ne nosi crveni plašt

Nema više Supermana: Henry Cavill više ne nosi crveni plašt

Nakon što je Warner Bros navodno odbio sve zahtjeve oko glumčeve pojave u filmu, Cavill je prihvatio ulogu Geralta od Rivije, to jest Witchera u nadolazećoj TV ekranizaciji igre

Jedna od stvari na koje su prigovarali gotovo svi obožavatelji Supermana, a i dobar dio onih koji su jednostavno upoznati s likom i djelom ovog superheroja, jest činjenica da je u filmovima gdje ga je glumio Henry Cavill Superman praktički postao ubojica. Jasno, to nije povezano s glumcem koji ga glumi, no sigurno je i ta kritika doprinijela tomu da Cavill više nije Superman.

Kako nam donosi Hollywood Reporter, Cavill se više neće zaogrtati crvenim plaštem jer mu se u podosta natrpan raspored jednostavno ne uklapa i gluma tog lika. Valja spomenuti kako su se prvi problemi pojavili prilikom pregovora između glumčevih agenata i kuće Warner Bros oko Cavillovog nastupa u nadolazećem filmu 'Shazam!'. Nakon što je Warner Bros navodno odbio sve zahtjeve oko glumčeve pojave u filmu, Cavill je prihvatio ulogu Geralta od Rivije, to jest Witchera u nadolazećoj televizijskoj ekranizaciji ove igre.

Time mu je raspored postao zauzet za dogledno vrijeme, a kako je poznato da se u dogledno vrijeme neće snimati 'Man of Steel 2', jasno je da se Cavill takvim postupkom praktički sam maknuo iz uloge.

- Dok nikakve odluke nisu donesene glede nadolazećih filmova o Supermanu, valja istaknuti kako smo uvijek pokazivali veliko poštovanje prema Henryju Cavillu i to ostaje nepromijenjeno - izjavila je producentska kuća u donekle neosjetljivom pismu za medije.

Ovo je drugi glavni glumac koji je napustio DC-ov, odnosno Warner Brosov superherojski svemir unatrag nekoliko godina. Ben Affleck odustao je prvo od režije samostalnog filma o ostarjelom Batmanu, da bi potom odustao i od glume, premda je njegova uloga u filmovima 'Zora pravednika' te 'Liga pravde' relativno dobro prihvaćena.

Ipak, franšiza nije niti otprilike zaboravljena. Novi film o Wonder Woman dolazi u kina za otprilike godinu dana, dok nam krajem ove godine na velike ekrane stiže akcijska avantura o kralju oceana, Aquamanu, s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi.

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 10 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Najčitaniji članci