Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Siniša ne posustaje. 'Otopio' preko 100 kg, vježba po 2 sata

Osim što skida kilograme u teretani, Siniša često šeće gradom, pa pređe po 17 kilometara na dan. Mnogi pratitelji mu govore da je lijepi primjer drugima te ga potiču da samo tako nastavi

Foto: Instagram
40 komentara

Varaždinac Siniša Pšak (33), sudionik druge sezone 'Života na vagi', vratio se na stare staze nakon četiri mjeseca pauze i odradio je dvosatni trening.

- Neopisiv osjećaj. To mi je falilo do potpune sreće - komentirao je Siniša ispod fotografije iz teretane. 

Foto: Instagram

Otkako je ušao u show, izgubio je gotovo sto kilograma, ali i dalje trenira. Na samom početku godine objavio je fotografiju starih hlača, gdje se vidi koliku je drastičnu promjenu u kilaži Siniša napravio. 

[video: 1203251 / ]

- Ostalima možeš biti lijepi primjer da sve se može samo kad se hoće. Samo naprijed - pisali su mu pratitelji na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

Osim što skida kilograme u teretani, Siniša često šeće gradom, pa pređe po 17 kilometara na dan. 

BOKSA, BILDA, RADI SKLEKOVE... Siniša iz Života na vagi: Idem na operaciju pa ću si naći curu

- Trudim se što češće ići u teretanu, ali zbog posla ne stignem uvijek. Uglavnom se od dva do tri puta na tjedan bavim tjelesnom aktivnošću - rekao je jednom prilikom Siniša. Nekada vježba u društvu, a nekada ide sam, ali nikada mu ne nedostaje motivacije. 

Foto: Privatni albumI

- Znate ono kad vam se najmanje ide u teretanu? E, pa ja baš tad potegnem najjače i odem. Ne trebaju mi citati i motivacijski govori da me natjeraju. Ja znam koji je moj cilj - kaže Varaždinac. 

Foto: RTL

STRUČNJACI NAPOKON OBJASNILI: 'Kad vas netko drugi sanja, to može značiti dvije stvari'

Naši partneri pišu
Message