Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
121 komentara

'Žene su ljubomorne na mene pa imam više muških prijatelja'

Nije mi jasno zašto se javnost zanima za moje financije. Rodila sam se pod sretnom zvijezdom, a i zarađujem također vlastiti novac. Imala sam nemoralnih ponuda i prije Rusije, ali toga će uvijek biti, kaže Knoll

Foto: Privatni album/Instagram
121 komentara

Definitivno idem na rukometno polufinale, ako uspijem otići ću i ranije na utakmicu, kaže Ivana Knoll (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatska najpoznatija navijačica otkrila nam je kako prati sve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije.

- Prezadovoljna sam igrom pa i sama činjenica da smo svaku do sad pobijedili govori dovoljno. Ma i ovo će biti naša godina - uvjerena je Knoll.

Foto: Privatni album/Instagram

Uvjerena je da će Hrvatska dogurati do finala, a onda, dodaje 'nek nam je Onaj gore na pomoći'

'MISS PRVENSTVA' Više nije u kockicama: Ivana se 'prebacila' na haljine i badiće

Dobri su joj svi igrači, a Cindrić joj je 'strašan'.

- Što se tiče najdražih, to su mi Ivić, Pesić i Štrlek, poznajem ih dugi niz godina tako da, igrali ili ne, oni su mi najdraži - kaže.

Foto: Privatni albumI

Kao najveću konkurenciju našoj reprezentaciji vidi Francuze.

- Kad se sjetim ljetos finala u nogometu, kad se sjetim kako su nas u areni izbacili prošle godine na europskom prvenstvu, muka mi je. Nadam se da ćemo biti u finalu s njima i prekinuti više taj niz njihovih pobjeda! Španjolsku ćemo dobit bez problema - smatra Ivana.

'NAJZGODNIJA NAVIJAČICA' Nakon Tajlanda Ivana Knoll zavodi i na Jadranskoj obali

Rukomet prati jako dugo, a sama ga je i trenirala, još u osnovnoj školi.

- Obožavam rukomet, ali nažalost nije senzacija kao nogomet. Kad sam doselila u Zagreb 2011. išla sam redovito na utakmice u Arenu, a  prošle godine sam bila na svim utakmicama. Isla sam cak i na finale Španjolska - Švedska, jer, eto, ipak je bilo kod nas - prepričava najpoznatija navijačica.

Foto: Privatni albumI

Ispričala nam je kako je ovih dana prezaposlena.

- Bilo je lijepo ljetos, ali sada se vratilo sve u normalu i mora se raditi. Odrađujem poslovne suradnje na Instagramu, modeling , usput učim za ispit agenta za nekretnine i zapravo sam na sto strana.

Foto: Privatni album/Instagram

U 2019. planira posjetiti Tursku, Bali , Egipat, Izrael i Tajland.

Na neka putovanja idem poslovno, a na neka privatno. Vidjet ću hoću li ću sve to uspjeti stići, trebalo mi je malo odmora od prošle godine i nisam zimski tip tako da čekam lijepo vrijeme ili ću se zaputiti negdje u topliju klimu - objašnjava Knoll.

POPULARNA NAVIJAČICA Ambiciozna Ivana: ‘Završavam faks i otvaram vlastiti biznis'

I dalje razvija ideju kako da izrazi svoju kreativnost jer, kako kaže, nije tip koji sjedi na kauču i priča 30 minuta o nekoj gluposti.

- Poštujem svakog tko to radi i tko je uspješan u tome, al ja nekako nisam taj tip - tvrdi Ivana. 

Otkriva da su joj draži stariji muškarci.

- Kod starijih muškaraca vidim markantnost, šarm koji jednostavno mladi dečki nemaju, jer se po meni on dobiva s godinama . S njima je jednostavnije, ne moram im sve crtati, a da se razumijemo, ja sam dosta teška osoba koja ne voli ograničenja i ikakve zabrane te sa mnom nije tako lako, pa mi je sa starijima lakše. Puno više stvari razumiju, ne kompliciraju, ne sputavaju me - objašnjava manekenka.

OTVARA AGENCIJU Vatrena navijačica Ivana Knoll: Diplomirala s kockicama u ruci

Njezin dečko je, kaže, dečko za poželjet.

- Bodri me u svemu, ima razumijevanja za sve, ali isto tako me zna spustiti na zemlju kada sam nerealna ponekad. Divno balansira stvari i jako je iskren i osjećajan sto ja najviše cijenim. Primjerice, mrzi društvene mreže, nema profil niti na jednoj mreži, sve to smatra glupim i zatupljujućim, ali poštuje mene da to volim i na tome zarađujem i nema apsolutno nikakav problem s pažnjom koju sam izazvala u Rusiji, dapače, ponosan je na mene, što većina muškaraca ne bi bila jer vole svoje polovice imati zatvorene zbog vlastite nesigurnosti - ispričala je Ivana.

Foto: Privatni album/Instagram

Nije joj jasno zašto se javnost zanima za njezine financije.

- Rodila sam se pod sretnom zvijezdom da sam zahvaljujući roditeljima uvijek imala i zarađujem također vlastiti novac. Imala sam negativnih komentara i nemoralnih ponuda i prije Rusije, toga je uvijek bilo i bit će. Žene su previše ljubomorne zato i imam više muških prijatelja. Uvijek sam im bila glavna meta očito ih je boljela moja pojava i  samopouzdanje, koje one nažalost nemaju.

Foto: Privatni album/Instagram

Ističe kako su ljudi inače dosta jalni, valjda zbog vlastitog nezadovoljstva. Ivana tvrdi da može razumjeti žensku ljubomoru, ali mušku zato ne može nikako.

- Ne mogu shvatiti kako muškarac može biti ljubomoran na mene. Pa je li on htio biti navijač u Rusiji čija će slika obići svijet? Zaista ne razumijem, današnji muškarci su zaboravili sto znaci biti džentlmen i ja sam jako sretna sto imam normalnog - zaključila je Knoll.

NAJVEĆI FEJKERI ZODIJAKA: Blizanci pred vama govore jedno, a kad odete, okrenu priču. No, Vage su još gore

Naši partneri pišu
Message