Klasična pileća juha kakvu su pripremale naše mame i bake dokazano je ljekovita. Uz ova tri recepta možete obogatiti njihov okus i dobiti posvenovu., a jednako ljekovitu juhice,
Znate li kako očistiti šipak, ili kojim redoslijedom jesti jastoga, odnosno kako najbolje baratati s kostima dok jedete pileća krila? Evo uputa gurmana i znalaca kuhinje za neke od namirnica
Ove su godine naši favoriti Kansui Ramen bar i njihov Sticky toffee, Švedski vafl iz Mr. Bjorga i švicarska čokoladna knedla iz St. Moritza. Prefini su, a prednost je i to što vam neće isprazniti novčanik
Hrvate i Čehe ne veže samo zajednička ljubav prema pivu, nego i prema gulašu, knedlama i ostalim specijalitetima. Kada se spoje te dvije ljubavi, nastaju prave gurmanske poslastice u kojima ćete sigurno uživati. Naučite kako ih pripremati
Knedle su uvijek dobro došle na svakom stolu, a ova odlična kombinacija maka i pekmeza od šljiva u umaku od saltkog vrhnja, vanilije im maka oduševit će sva nepca
Iako vam možda na prvu ne zvuči kao savršen spoj, knedle i pizza to i doista jesu. Ako želite probati savršen okus malih pizza knedli isprobajte ovaj novi recept koji će vas sigurno osvojiti na prvu
U tjednu austrijske kuhinje kandidati su naučili zašto bez bistrica nema savršenih okruglica, kako pripremiti domaće špecle te kakvo je meso najbolje za bečki gulaš
Knedle dolaze u mnogo oblika i raznih punjenja. U zagrebačkom restoranu Puntijar pripremili su nam šest vrsta knedli, a okusom je oduševilo najjeftinije pakiranje
NOVI BROJ Naučite kako pripremiti sočnu i ukusnu piletinu punjenu najfinijim nadjevima od povrća, mesa i sira
Dobar tek! Proslavite s nama slavljeničko izdanje magazina uz recepte za peku, domaći burek, ledene deserte, hrskavo pečenje, čokoladnu tortu, pita sendviče ...
U subotu, 7.1. potražite kulinarski tjednik Skuhatćute uz vaš primjerak 24sata za samo 1,99 dodatnih kuna!