Tech

Komentari 12

Jeziva beba iz nove PS4 igre "priča" s vama kroz zvučnik

Jeziva beba iz nove PS4 igre "priča" s vama kroz zvučnik

PlayStation 4 ekskluziva Death Standing svakim danom postaje sve bizarnija...

Beba koju će protagonist Sam Bridges (Norman Reedus) nanašati kroz veći dio Death Strandinga moći će "pričati" s vama kroz zvučnik DualShock 4 kontrolera, otkrio je to ovih dana idejni kreator igre i legenda gaming industrije, Hideo Kojima.

Nadolazeća PlayStation 4 ekskluziva već tri godine začuđuje javnost i medija kroz svoje sve bizarnije trailere, a prije nekoliko mjeseci ova je konfuzija kulminirala najavom tzv. kolekcionarskog izdanja igre koje, između ostalog, dolazi i s krajnje jezivom figuricom spomenute bebe u nekakvoj vrsti futurističkog inkubatora.

Pogledajte ostale velike gaming vijesti iz proteklog tjedna:

Ako to već nije dovoljno čudno, radi se o plastičnoj replici u "stvarnoj" veličini, potvrdili su to ranije iz studija Kojima Productions.

Oni kojima će glasanje bebe tijekom igranja ipak biti previše isto će moći isključiti u postavkama igre, otkriva isti izvor. Detalji o ovoj čudnovatoj mehanici još nisu poznati, no već je neko vrijeme izvjesno kako je rođenje jedan od glavnih lajtmotiva Kojiminog najnovijeg projekta, što doslovno, što u službi alegorije.

Japanski game developer prošli je tjedan potvrdio kako je Death Stranding dosegao "zlatni" status, odnosno verziju koja će dolaziti na fizičkim Blu-Ray kopijama igre, iako je praktički garantirano kako će, kao i svi moderni naslovi, ova open-world akcijska avantura od prvoga dana dobiti barem jednu zakrpu koja eliminira dodatne bugove i na druge načine pegla finalno iskustvo.

Death Stranding izlazi 3. studenog, a s obzirom kako je Sony financirao igru i ustupio joj Decima engine svojeg nagrađivanog nizozemskog studija Guerilla Games, nije vjerojatno da će igra ikada stići na PC i konkurentske konzole.

Death Stranding gameplay s 2019. izdanja Gamescoma: